top of page

Tøff vei til finalen


Milan har en lang vei å gå dersom det skal bli en ny cupfinale.

De siste årene har Milan gjort det skarpt i Coppa Italia og laget har kommet til finalen i to av de tre siste sesongene. Juventus har dog vært for sterke og den gamle dame gikk seirende ut av bataljene både i 2016 og i vår.

Etter trekningen i går er det klart at de to storklubbene igjen kan møtes i en finale neste vår. Lagene er nemlig trukket på hver sin side av cup-treet. På samme side som Milan finner man også Napoli, Lazio og Inter. Slik oppsettet er, venter mest sannsynlig vinneren av SPAL og Sampdoria i åttendedelsfinalen. Dersom Milan går seirende ut av den kan Napoli stå på motsatt side i kvartfinalen, mens Lazio og Inter er blant lagene som vil gjøre opp om den andre plassen i semifinalen.

Juventus, som er trukket på motsatt side, har dermed en betydelig enklere vei til finalen og det er Roma, Fiorentina og Atalanta som ser ut til å være de tøffeste konkurrentene i jakten på en femte strake finale.

De innledende rundene starter allerede neste helg, mens Milan først kommer inn i åttendelsfinalen som spilles i midten av januar neste år. Kvartfinalene spilles 30. januar og de doble semifinalekampene går av stabelen 6. og 27. februar. Finalen er berammet til 25. april.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page