top of page

Syv kamper avgjør Brocchi´s fremtid


Klubbens nye manager Cristian Brocchi har syv kamper på å overbevise styret om at han bør fortsette i sjefsstolen på Milanello.

Den tidligere Primavera-treneren ble i går formiddag forfremmet til manager for A-laget etter at serbiske Sinisa Mihajlovic ble sparket etter 10 måneder i klubben.

Gazzetta dello Sport skriver i dag at Silvio Berlusconi gikk i mot resten av styret når han fattet denne beslutningen, inkludert visepresident Adriano Galliani som ønsket å beholde Mihajlovic ut sesongen.

Avgjørelsen skal heller ikke ha falt i god jord hos majoriteten av spillergruppen som flere ganger har uttalt at de har stått bak deres tidligere manager, og de skal være lei av gjentatte endringer på manager-siden.

Avisen skriver også at Cristian Brocchi er nødt til å overbevise klubbledelsen i sesongavslutningen for å bli sittende i managerstolen neste sesong, noe som gir den tidligere midtbanespilleren seks ligakamper og en cupfinale på å vise seg frem.

Cristian Brocchi har kun fått en kontrakt som strekker seg ut sesongen og han vil neppe få fortsette om Milan ikke klarer å sikre den 6.plassen de innehar i øyeblikket, som vil føre laget tilbake til Europa uavhengig av resultat i Coppa Italia.

Dette er Milans resterende kamper denne sesongen:

17.04.Sampdoria (B)

21.04 Carpi (H)

25.04 Hellas Verona (B)

07.05 Bologna (B)

15.05 Roma (H)

21.05 Juventus (Coppa Italia)

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page