top of page

Svensk stortalent på medisinsk testDet svenske stortalentet Emil Roback er få detaljer unna å være offisielt klar for Milan. 17-åringen kommer fra Hammarby IF. 

Den svenske avisen, Sport Expressen, meldte tidligere i uken at Roback var på vei til Milano for å ta den medisinske testen. Dette skulle vise seg å være sannferdig informasjon, og svensken skal ha bestått testen.

Gazzetta dello Sport hevdet i dag at unggutten har signert en avtale på tre år. Det italienske sportsbyrået skriver at Roback er tiltenkt en plass i Primavera-laget til Milan kommende sesongen, og ikke i A-stallen.

Under «lockdown»-perioden skal det svenske spisstalentet ha trent med Zlatan i Sverige. Zlatan er selv deleier i klubben Roback kommer fra, Hammarby IF, så det er ikke utenkelig at svensken har hatt en finger med i spillet for å sikre 17-åringen.

Sportsdirektør i Hammarby IF, Jasper Jansson, har uttalt følgende om Robacks kvaliteter på banen: «Emil er en spiss med god fysikk, fart og er allerede en naturlig målskårer. Han har X-faktor.»

Prislappen skal være på mellom 1.5 og 2 millioner euro.

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page