top of page

Suso: «Jeg jobber knallhardt på trening og er klar for spilletid.»Suso skinte i gårdsdagens seier mot Reggiana, med to scoringer og en generelt god opptreden i hans første kamp fra start for Milan.

Med utgående kontrakt i Liverpool var Suso allerede i januar klar for en overgang til Milan i juni. Milan ville dog ikke kaste bort tiden og hentet like så godt Suso med en gang. Spanjolen som for det meste har sittet på benken fikk sin første virkelig sjanse til å vise seg frem i Milantrøya. Sett bort i fra at Reggiana spiller langt nede i ligasystemet (Lega Pro), lot mange supportere seg imponere av Susos spill.

«Jeg har vært i Milan en stund nå, og det er riktig at jeg ikke har fått sjansen fra start før nå» forklarte Suso etter kampslutt. «Jeg forsøkte å spille som jeg vanligvis gjør, og i kveld lykkes jeg. Jeg er fornøyd. Ved å spille på høyrekanten har jeg muligheten til og både score og assistere, men det viktigste er seieren og en god laginnsats.»

«Min ideelle posisjon er der jeg spilte i dag. Jeg liker å spille på høyrekanten, der jeg har spilt mye, men jeg liker også å spille bak spissene. Det viktigste er å spille, posisjonen spiller ingen rolle. Jeg prøver alltid å hjelpe laget, og jeg tror det er helt normalt at jeg vil ha mer spilletid.»

«Treneren ser meg hver dag på trening og han vet hvordan og når han skal bruke meg. Jeg venter på min sjanse. Jeg er alltid klar for å hjelpe til, treneren tar valg for lagets beste. Når jeg får sjansen skal jeg forsøke å spille som i dag, til og med bedre!»

«Jeg jobber knallhardt på trening og er klar for spilletid. Min andre scoring? Jeg hadde litt flaks, men ved å spille på høyrekanten kommer man til slike sjanser. Det var en fin scoring, men den hører fortiden til.

«Favorittspillere? Det er mange, men Messi og Ronaldo over alle. Jeg ser opp til alle de spanske spillerne, og ikke én spesiell, det er så mange gode spanjoler.»

Er det på tide å la Suso få sjansen i Serie A? Hvilken posisjon vil du helst se spanjolen i?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page