Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (1-4)Milan fortsatte sin gode form og kjørte over Sampdoria. Det endte til slutt 4-1, men det kunne blitt enda mer. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7.0 – Ny god kamp fra Donnarumma, som igjen reddet et straffespark! Rolig i det han foretar seg og har virkelig tatt steg med ballen i beina. Må gi en farlig retur etter et frispark, som fort kunne blitt straffet med scoring. Gjør ellers en stor redning på en sjanse for Quagliarella etter et hjørnespark. Sjanseløs på Askildsens fantastiske scoring!

Calabria – 6.5 – Strålende innlegg til Zlatan i forkant av 2-0, og relativt frisk offensivt. Stort sett brukbar kontroll defensivt før han må ut med det som ser ut til å være en muskelskade.

Kjær – 5.5 – Danskens svakeste kamp på en god stund. Klønete når han lager straffen, og litt på etterskudd ved noen anledninger. Grei dag på jobben, men den svakeste i forsvarsleddet i dette oppgjøret.

Gabbia – 6.5 – Bryter og vinner ballen i forkant av den tredje scoringen. Har et brukbart skuddforsøk fra distanse, og er svært god til å posisjonere seg for gjenvinning høyt i banen. Lager noen litt dumme frispark, men alt i alt en god kamp fra Gabbia.

Hernandez – 7.0 – Franskmannen er så god offensivt at man blir litt bergtatt hver gang man ser ham i aksjon. Kommer til en stor sjanse etter en god kombinasjon med Rebic, men får ikke satt avslutningen i mål. Setter opp Ibrahimovic på strålende vis etter omlag en halvtime, og deretter Saelemaekers noen minutter senere, uten at noen av dem klarte å omsette sjansen. Strålende offensivt og blir ikke satt på de store prøvene defensivt.

Kessie – 6.5 – Fortsetter sin fine form, hvor han er dominerende på midtbanen og rydder bort det som er av motspillere. Veldig solid i tospann med Bennacer. Kommer seg til en brukbar sjanse til å score i nok en kamp, men blir stoppet denne gang.

Bennacer – 7.0 – Forflytter beina lynraskt og er helt rå til å gjenvinne ball. Når han kombinerer det med hurtige og gode løsninger med ball er det lite å ta han på her, og man kan godt forstå at han jaktes av PSG og Manchester City.

Saelemaekers – 6.5 – Tar det løpet han skal gjøre inn mot første stolpe på den første scoringen, hvilket gjør at Zlatan får mer rom. Er også på et godt løp foran 3-0 og sørger også der for at svensken får det nødvendige rommet. Kommer til noen gode muligheter selv også, men det belgieren foretar seg med ball er ikke like bra som det han gjør uten. Likevel en god prestasjon totalt sett, og tar også jobben som høyreback på slutten.

Calhanoglu – 7.5 – I helt vanvittig form nå, og scorer og setter opp sjanser på bestilling. Strålende scoring, og flott assist til Ibrahimovic. Kunne fort hatt mer, og var blant annet nær på et frispark fra distanse.

Rebic – 7.0 – Strålende assist til Ibrahimovic etter bare noen minutters spill. Setter opp Hernandez til en stor sjanse like etterpå, og kommer så til en god mulighet som stoppes av Falconi. Havner i et klammeri med Gaston Ramirez rett før pause, og er nok heldig som ikke blir utvist. Byttes ut til pause og er ferdigspilt for sesongen ettersom han er suspendert i den siste kampen.

Ibrahimovic – 8.5 – Den kontrakten er det bare å få signert med en gang! Zlatan var klasse i dette oppgjøret. Flott hodestøt på 1-0, strålende heading ned til Hakan på 2-0 og en god avslutning når han setter inn det tredje. Har i tillegg et brukbart forsøk fra voldsomt lang distanse, samt at han brenner en kjempesjanse etter innlegg fra Hernandez. Kunne veldig fort ha scoret et hat-trick her!

Innbyttere: Leao – 7.0 – Kommer inn til pause og er virkelig i spillehumør her! Leker seg regelrett med forsvaret til Sampdoria og viser noen tekniske detaljer det er få som er kapable til. Flott scoring og et veldig lovende innhopp fra den unge portugiseren, som har begynt å finne nettmaskene etter koronapausen.

Bonaventura – 6.0 – Litt unødvendig balltap i forkant av reduseringen, og går seg bort ved noen anledninger når det er gode angrepsmuligheter. Likevel god til å holde tempoet oppe og bidro til at Milans dominans fortsatte. Får seg også en veldig billig assist når han legger til rette for Leao.

Castillejo – 6.0 – Leverer en helt grei halvtime. Litt kamprusten etter skadeavbrekket, men er god til å gå direkte mot mål og gjør livet vanskelig for forsvaret i perioder.

Biglia – I/V – Kommer inn de siste drøye ti minuttene og gjør en grei jobb.

Paqueta – I/V – Kommer inn samtidig som Biglia. Viser seg litt frem med noen tekniske detaljer, uten at han preger kampen så veldig.

Pioli – 7.5 – Nok en dominerende kamp fra Milan, hvor det offensive sitter bedre enn på mange, mange år! Har virkelig fått i gang dette laget, som har vist helt enorm form den siste tiden. Sikret sjetteplassen med denne seieren, hvilket betyr at det blir Europa neste år. Totalt sett er ikke det helt der man ønsker å være, men etter jul har Milan vært Serie As nest beste lag. Skulle gjerne sett at han byttet inn en unggutt istedetfor Biglia de siste ti, når Milan ledet med tre og argentineren er ferdig i klubben ser jeg lite poeng i å sette inn han fremfor Maldini eller Brescianini.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle