top of page

Spillervurderinger: Milan-Shkendija (6-0)


Milan tok i går kveld et langt steg mot gruppespillet i Europa League etter at Shkendija ble feid av teppet på San Siro. Her får du spillervurderingene fra gårsdagens returoppgjør:

Donnarumma – 6.5 – Unggutten hadde ikke stort å henge fingrene I, men den ene gangen det kom et skudd var han parat. Han var offensiv i hodet og avverget flere gjennomspill, men bommet litt etter 50 minutter da han kolliderte med Conti.

Conti – 7.5 – 23-åringen stormet opp langs høyresiden hver eneste gang muligheten bød seg og var et konstant uromoment. Defensivt var det ikke stort å henge fingrene i for Conti, men rotet det litt til da han kolliderte med en bærplukkende Donnarumma etter 50 minutter. Noterte seg også for en målgivende pasning da Borini la på til 4-0.

Bonucci – 7.0 – Den nyvalgte kapteinen stod frem som en leder og hadde kontroll i alt han foretok seg, både med og uten ball. Ble fraløpt ved en anledning, men ble reddet av Donnarumma. Farlig på offensive dødballer.

Zapata – 6.5 – Trivdes godt ved siden av Bonucci og rensket unna i stor stil. Enkle og trygge valg med ball, men ble i likhet med stopperkollegaen ikke satt på de store prøvene.

Antonelli – 6.5 – Det var på Milans venstreside Shkendija var farligst, og Antonelli ble unødig passiv ved et par anledninger. Minst like villig offensivt som sin backkollega, men kvaliteten og tempoet er ikke det samme. Scoret kampens femte mål da han var våken på en retur fra keeper.

Montolivo – 7.5 – Den abdiserte kapteinen innledet oppgjøret med å falle fryktelig dypt, og slet med å sette presset. Han hevet seg dog og hadde mye ball, tok kloke valg og valgte effektive løsninger. I tillegg viste han frem en enorm vilje til å bli med fremover å bidra foran mål, noe som resulterte i to scoringer og totalt sett, til tross for svak motstand, en av sine bedre kamper for Milan.

Kessié – 7.0 – Hvilken maskin Franck Kessié er! Vinner ball, går på løp og skaper sjanser for seg selv og andre. Nyervervelsen løp konstant i 90 minutter og kunne med litt mer hell scoret minst to mål. Kommer til å bli en helt avgjørende spiller for Milan.

Calhanoglu – 6.5 – jobber knallhardt i den timen han fikk og viser frem teknikk & overblikk. Har flere skudd, men de gikk stort sett utenfor. Bommer også på en del pasninger, men skal ha for innsatsen. Får en målgivende på det andre målet til Silva.

Suso – 6.5 – Det ble litt smått i starten, men vokste utover i kampen og var en stor trussel etter hvilen. Leverte stikkere, dragninger, skudd og gjennomspill. Totalt sett en god prestasjon, men det er mer i vente. Blir stående med to målgivende i protokollen, noe som trekker opp.

Silva -7.5 – Portugiserens første start for klubben, og for en måte å presentere seg på. Var mye involvert i det oppbyggende spillet og scoret to ganger. Det første viste prov på gode avslutningsferdigheter og besluttsomhet i boksen, mens han på sitt andre mål var råsterk i kamp mot to forsvarere.

Borini – 6.0 – Den minst aktive av angriperne. Leiesoldaten gjorde ting enkelt og la ned en solid arbeidsinnsats, som også ble belønnet med en scoring da han ventet som gjedda i sivet etter at Silva bommet på ballen.

Innbyttere:

Abate -6.5 – Fortsatt der Conti slapp med å være en konstant trussel langs høyresiden. Kom til flere gode innlegg og noterte seg en målgivende pasning på kampens siste scoring.

Bonaventura – 6.0 – Kom inn etter timen og brukte litt tid på å prege kampen, men han ble bedre utover i oppgjøret. Kunne med litt hell endt opp med to målgivende pasninger dersom mottakerne hadde vært mer effektive. Forlot banen etter 85 minutter mens han holdt seg til låret.

Cutrone – 6.5 – Unggutten fikk et kvarter på tampen og var en konstant trussel for gjestene med sine løp og smarte bevegelser. Tvang frem en kjemperedning av keeper, hælsparket fri spissmakker Silva og sendte et klokkerent brassespark like utenfor.

Vincenzo Montella – 7.0 – Riktignok var dette mot svak motstand, men det var ikke hans valg. Setter sammen et lag som utfyller hverandre godt. Får en vrien jobb med å velge stopperpar foran den kommende sesongen. Både midtbanen og de tre på topp utfylte hverandre godt, og Milan ser også gode ut når han legger om til to spisser det siste kvarteret.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page