Spillervurderinger: Milan – Empoli

Milan-krisen fortsetter, og denne gang var det lille Empoli som fikk sneket med seg poeng fra San Siro. Milan avsluttet til slutt kampen med 9 mann, og faller med poengtapet ned på en ytterst deprimerende 11. plass. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 5,0 – Sjanseløs på Maccarones heading og kan ikke lastes nevneverdig for den. Kan derimot lastes for det håpløse utsparket i forkant av det røde kortet, og den påfølgende utrusningen som ga rødt kort. Ellers står han som vanlig godt, men er nært å bli straffet for å stå langt ute når Mario Rui testet skuddfoten fra midtbanen.

Rami – 5,0 – Fryktelig pasningskvalitet til tider, men har tekniske ferdigheter til å spille back. Står godt defensivt, og har bra kontroll på Empolis venstreside, men bidrar for lite fremover på banen.

Alex – I/V – Må ut med skade etter 7 minutter.

Paletta – 4,0 – Har veldig til tempoproblemer, og sliter med posisjoneringen. Samspillet med Bocchetti er heller ikke spesielt godt. Ufattelig svak markering på Maccarone som utligner. Langt under pari, i likhet med sveisen. Får gult og må stå over, i tillegg til at han blir skadet i sluttminuttene.

Antonelli – 6,0 – Ser bra ut igjen. Godt driv offensivt, og tør å ta med seg ballen. Godt pasningsspill og stødig defensivt. Gjør sin jobb til det fulle.

De Jong – 5,5 – Fungerer forholdsvis bra som ballsentral, men velger enkle løsninger i overkant ofte. Solid jobb defensivt, og vinner ballen et tosifret antall ganger.

Poli – 5,5 – Løper som alltid utrettelig og er overalt, men det blir i perioder en del meningsløs løping og feil bruk av rom. Mangler også en del kvalitet teknisk, noe som fører til i overkant mange balltap. Tilfører mye i form av vilje og engasjement.

Honda – 4,0 – Det går for sakte når japaneren spiller på kanten. Har noen fine involveringer, men de kommer først når han har trukket seg inn mer sentralt. Mangler tempo, går konsekvent innover og sliter med å finne kreative løsninger.

Menéz – 5,5 – En voldsom trussel når han får ballen rettvendt, og i forkant av 1-0 gjør han tilnærmet alt perfekt. Er den spilleren i dagens Milan-lag med størst potensial til å utrette noe, men blir anonym i litt for lange perioder.

Bonaventura – 6,5 – I likhet med rekkekameraten Honda mangler han litt tempo til å spille kant, men der japaneren blir lettlest makter Bonaventura å skape ubalanse i forsvaret med teknikk og kreativitet. Flott involvering i forkant av målet, og har forøvrig en upåklagelig arbeidsmoral og kapasitet.

Destro – 6,5 – Gjør det han skal! Ligger inne foran mål og setter den scoringen man trenger forholdsvis tidlig. Ellers får han for lite støtte, men han gjør seg overraskende godt i luftrommet og viser selvtillit med ball til tross for litt manglende fart.

Innbyttere:

Bocchetti – 5,5 – Gjør en ok jobb, og ser bedre ut enn tidligere. Litt hissig på å presse ut fra en forsvarslinje med mange nye, noe som etterlater en del rom. Stødig i duellene og bra med ball, til tross for at han er ekstremt enbeint.

Cerci – I/V – Kommer inn sent og får dårlige arbeidsvilkår etter utvisningen. Viser at han har fart og teknikk til å skape mer enn Honda.

Abbiati – I/V – Settes inn når Lopez blir utvist. Settes ikke på de store prøvene.

Inzaghi – 3,5 – Det begynner å se mørkt ut for den tidligere storscoreren. Milan avgir stadig poeng mot antatt svakere motstand, og Inzaghis unnskyldninger blir tynnere og tynnere. Helt ufattelig at et så svakt lag som Empoli får lov til å styre på San Siro, og enda mer bekymringsverdig er det at treneren ser ut til å lide av beslutningsvegring. Skifter stadig formasjon, starter aldri med samme lag og gjør ofte byttene i det som virker som desperate stunder.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle