top of page

Spillervurderinger: Milan-Chievo (1-3)


Milan åpnet mars på best mulig måte med en trepoenger hjemme mot Chievo. Du kan lese mer om kampen i vår kampoppsummering. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,5 – Får ikke gjort noe med straffen denne gang, men står ellers en solid kamp. Gjør et par gode redninger og har noen gode igangsettinger.

De Sciglio – 6,0 – Lager et straffespark, uten at det er så lett å se hva han gjør galt i den situasjonen. Sett bort fra den har han ikke så mye å gjøre, men leverer en godkjent kamp. Bra med fremover, men det mangler litt på presisjonen.

Zapata – 6,0 – Gjør et par unødvendige posisjoneringsfeil, men blir ikke straffet nevneverdig for det. Solid i duellspillet, trygg i det meste han foretar seg med ball og leverer totalt sett en solid kamp.

Romagnoli – 7,0 – Spiller en meget god kamp, hvor han bidrar i begge ender av banen. Hindrer scoring i mot helt på tampen og er nest sist på 2-1-scoringen etter å ha vunnet i lufta på dødball. Bra på offensive dødballer, trygg med ball og spiller med stor ro.

Vangioni – 6,0 – Milan fortsetter å vinne med Vangioni på banen. Gjør en helt ok prestasjon, men defensivt har han sine mangler. Skal ha for innsatsen og at han gjør få feil i denne kampen.

Sosa – 7,0 – Har slitt i rollen som mezz’alla, men her leverer han en god kamp. Bra med fremover og tilfører kreativitet høyere i banen. Slår et par strålende pasninger når han setter opp gode muligheter for blant annet Bacca, og gjør også en solid defensiv jobb.

Locatelli – 6,0 – Overraskende lite involvert til å spille regista, men leverer en ok prestasjon i dette oppgjøret. Kommer til et par gode skudd fra distanse, hvor det ene gir et straffespark. Defensivt slipper han til litt mye i mellomrommet, men Chievo utnytter det ikke i veldig stor grad.

Bertolacci – 6,0 – Bra med offensivt og svært bevegelig. Et par gode gjennombruddsballer og kunne fort blitt belønnet med både scoring og målgivende. Lite involvert i for store perioder og det defensive er ikke veldig bra i dette oppgjøret.

Suso – 5,5 – Utretter ingenting før han må av med skade etter 34 minutter.

Bacca – 8,0 – Endelig leverer Bacca en strålende kamp! Brenner en straffe, men scorer likevel to og kommer til en haug med sjanser! Kunne scoret både fire og fem her med litt bedre uttelling, og Bacca skaper enormt med problemer for Chievo. Strålende bevegelser i bakrom og bedre teknisk enn på lenge.

Deulofeu – 6,5 – Fantastisk assist på scoringen til Bacca, og ellers involvert i mye av det Milan skaper offensivt. Setter opp en rekke gode muligheter og har fart og teknikk til å skape ubalanse hos motstanderen. Litt anonym i perioder.

Innbyttere:

Ocampos – 6,0 – Får litt spilletid når Suso må av med skade. Mye involvert, med både plusser og minuser. Blir litt ego til tider og går for skudd når han burde spille ball, men er der det skjer og vinner også en straffe på tampen.

Lapadula – 6,5 – Kommer inn og tilfører mer trykk på topp. Jager på alt og bidrar godt i det oppbyggende spillet, blant annet med et par gode gjennombruddsballer. Setter straffen i mål, uten at det er noen god avslutning og får dermed en scoring man ser betyr enormt mye.

Kucka – I/V – Bidrar med duellkraft på slutten, men får for lite tid til å komme ordentlig inn i kampen.

Montella – 6,5 – Dette var solid av Milan, mot det som gjennom hele oppgjøret var en underlegen motstander. Skaper bra med muligheter og det offensive spillet sitter bra. Lykkes godt med å bruke både Sosa og Locatelli, og midtbanen leverer totalt sett veldig bra. Tar også offensive grep når den forløsende scoringen lar vente på seg og får betalt for det.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page