Spillervurderinger: Milan – Cesena


Milan tok søndag formiddag en komfortabel 2-0-seier mot Cesena. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Abbiati – 6,5 – Har ikke all verden å gjøre, men leverer en fantastisk redning like før pause. Er fortsatt enorm på reaksjonsredninger, og redningen på De Feudis skudd er i verdensklasse. Svake igangsettinger, men svært positivt at han holder nullen!

Bonera – 6,0 – Er overraskende nok den Milan-spilleren med flest involveringer og pasninger, og leverer en positiv kamp. Settes ikke på de store prøvene defensivt, og skal ha for å bidra offensivt, men litt for høy feilprosent på det han foretar seg offensivt.

Rami – 7,0 – Står igjen frem som et beist av en stopper! Bunnsolid i duellspillet, og har strålende fysikk og tempo. Bryter foran ved mange anledninger og viser både god spilleforståelse og gode ferdigheter med ball. Nært scoring helt på tampen.

Bocchetti – 6,0 – Fremstår som langt mer solid enn tidligere. Trygge valg med ball, lav feilprosent og solid forsvarsspill. Får ikke en alt for vanskelig oppgave, men gir et positivt inntrykk.

Antonelli – 6,5 – Roter noe defensivt og gjør det ofte litt vanskelig for seg selv, men viser seg igjen som en solid back. Vinner svært mange baller og er smart når han skal vinne ball. Valgene med ball er ikke trygge nok på egen halvdel, men det han gjør uten ball er svært bra. Fullfører alle løp 100% og er flink til å få med seg ballen i lengderetning, noe som er et godt angrepsvåpen.

Poli – 6,5 – Kapasiteten er som alltid enorm, og i dette oppgjøret er også det offensive bra. Scorer, men målet blir korrekt annullert for offside på Destro. Bra teknisk, til tross for at det ser litt rotete ut, og holder godt på ballen. Trygge valg og solid defensiv innsats.

De Jong – 7,5 – Helt enorm, til tross for at det bare er Cesena som står på motsatt halvdel. Vinner alt på midtbanen og gjør det med den største selvfølgelighet. Svært bra også med ball og treffer på rundt 95% av pasningene. Gjør jobben enkel for forsvaret.

Montolivo – 5,5 – Noe høy feilprosent, mye grunnet vanskelige valg. Bruker lang tid med ball, og forsøker for ofte å slå den avgjørende pasningen. Mye involvert og gjør en del bra, men senker tempoet i for stor grad. Vinner en del baller på klok posisjonering og det defensive arbeidet er bra. Blir sliten og må byttes ut.

Bonaventura – 7,0 – Nydelig scoring når han smeller ballen ned i det lengste hjørnet fra omlag 20 meter. Mye involvert og svært fremoverorientert. Skaper mye og har en intensitet i spillet som gir Cesena trøbbel. Burde scoret to, men er uheldig når ballen smeller i stolpen.

Destro – 5,0 – Blir fryktelig lite involvert, og sliter også med å finne plassen sin foran mål. Blir ofte for langt unna der ballen havner. Får dårlig med hjelp fra lagkameratene, men er fryktelig svak. Skal ha for å være tålmodig i sin posisjon når han ikke brukes.

Menez – 5,0 – Fryktelig frustrerende å se på til tider, da han er ekstremt egoistisk, men Menez er veldig skapende. Setter opp Bonaventura fint foran scoringen, og serverer samme mann på fint vis når sistnevnte treffer stolpen. Noen strålende dribleraid, men tunnelsynet blir litt overskyggende for det som egentlig er en ganske bra kamp. En del helt grusomme valg.

Innbyttere:

Pazzini – 6,0 – I likhet med Destro blir det ganske få involveringer, men luftstyrken gir ham flere strenger å spille på. Kommer seg til et par avslutninger og setter sitt første seriemål på 10 måneder når han ekspederer et straffespark i mål. Det skal nevnes at straffen var fryktelig svak, men mål er mål.

van Ginkel – I/V – Kommer inn de siste 10. Rekker ikke prege kampen.

Cerci – I/V – Får et par minutter for Menez og viser frem fart og teknikk. Blir meid ned vet et par anledninger.

Inzaghi – 6,0 – En trygg og solid seier. Milan er aldri spesielt truet, men kampen holdes åpen i overkant lenge. Tar ledelsen forholdsvis tidlig, og som så mange ganger tidligere faller laget litt langt bakpå når vi leder. Jeg forstår lite av byttene, og Cerci burde kommet inn tidligere. Menez burde vært tatt av når skylappene slo inn.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle