top of page

Spillervurderinger: Milan – Atalanta (0-0)Milan klarte bare 0-0 i helgens oppgjør mot høstens overraskelseslag, Atalanta. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Leverer ingen stor kamp, men holder nullen nok en gang. Et par litt svake involveringer, blant annet en hvor han glipper en enkel ball og gir en farlig retur. Må bli bedre med beina, selv om han også løser noen vanskelige situasjoner veldig fint.

Abate – 6,5 – Full kontroll på Gomez defensivt og er avgjørende med sin hurtighet i det bakerste leddet. Står frem når laget trenger han og tar en stort ansvar i det defensive. Med ball gjør han også en del bra, men feilprosenten er litt høy og kapteinen har noen enkle pasningsfeil som burde vært unngått.

Paletta – 6,0 – Solid i duellspillet og leverer noen meget solide taklinger. Blir avkledd av Gomez ved en anledning, men gjør ellers en god kamp.

Romagnoli – 6,5 – Leser spillet strålende en rekke ganger og er flink til å ta ut dybde når det er nødvendig, samtidig som han også står opp og bryter en hel del. Har ro med ballen og er alltid tilgjengelig i frispillingen.

Antonelli – 6,5 – Endelig tilbake i startoppstillingen og viser litt av hvorfor han har vært sårt savnet. Fantastisk driv offensivt og alltid angrepsvillig, hvilket blant annet gir et stolpeskudd på enden av et strålende soloraid! Gjør en del unødvendige feil med ball, men alt i alt en solid opptreden fra Antonelli.

Kucka – 5,5 – Er periodevis god og involvert i en del farlige angrep, men det skorter litt på ferdighetene når det hele skal avgjøres. Har litt skylapper når han nærmer seg 16-meteren og tar ikke alltid de beste valgene, og har også en del grove feilpasninger i dag. Pluss for å ha bra driv og en enorm fysisk tilstedeværelse.

Bertolacci – 6,0 – Har ett grusomt balltap på starten av andreomgang som kunne blitt svært farlig om ikke Abate ryddet opp. Ellers er det en positiv kamp fra Bertolacci, som kler den sentrale midtbanerollen fint. God med ball, en bra pasningsspiller og stor aksjonsradius defensivt. Flest ballvinninger, taklinger og pasninger av alle involverte.

Pasalic – 4,5 – I førsteomgang var det knapt mulig å legge merke til at Pasalic var på banen, og kroaten slet veldig med å prege kampen også etter hvilen. Noen få gode offensive bidrag, men virker usikker og gjør flere svært unødvendige feil. Savner de kreative bidragene han skal bidra med.

Suso – 6,0 – Det mest imponerende fra Suso i denne kampen var den defensive innsatsen, som faktisk var svært bra. Offensivt ble det ikke like mye å glede seg over som vi er blitt vant til, selv om spanjolen var mye involvert. Hadde en nydelig stikker til Bacca og et par gode innlegg, men alt i alt ble det ikke helt godt nok i dette oppgjøret.

Lapadula – 6,0 – Jobber og sliter så lenge han er på banen. Løper utrettelig, jager på alt og tar for seg i duellene. Det gir alle andre gode arbeidsforhold, og han kommer seg også til en stor mulighet selv. Spiller med hjertet utapå drakta og gjør en relativt god kamp her, selv om han ikke ender med målpoeng.

Bonaventura – 6,5 – Milans kanskje beste spiller i denne kampen. Involvert i alt som skapes offensivt og står også for et par gode muligheter selv med noen farlige langskudd. Har strålende ferdigheter med ball og et rykk svært få i Serie A henger med på. Sårt savnet på midtbanen, men leverer også på kanten.

Innbyttere:

De Sciglio – I/V – Godt innhopp. Bidrar til å legge trykk på Atalanta og gjør ting bra med ball. Rydder også opp defensivt ved et par anledninger og stopper en svært farlig kontring på tampen.

Bacca – I/V – Holder på å gjøre seg gjeldende umiddelbart, når han timet et bakromsløp perfekt og rundet keeper, men dessverre ble den påfølgende avslutningen reddet på streken.

Niang – I/V – Rekker ikke utrette all verden. Vil litt mye på egenhånd og går seg fast et par ganger.

Montella – 6,0 – Poengdeling hjemme mot Atalanta er ikke godt nok, selv om de har levert en god sesong, men Milan spilte relativt godt og var det førende laget gjennom stort sett hele kampen. Periodevis fikk man lagt et voldsomt trykk på gjestene, men det ble aldri uttelling til tross for at begge Milans spisser rundet keeper og fikk avsluttet, samt at Antonelli smalt ballen i stolpen. Holder byttene litt lenge, og at Bonaventura tas ut fremfor Pasalic er helt ubegripelig.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page