Spillervurderinger: Fiorentina – Milan6_big

Nok et tap. Begynner å bli en vane nå desverre. Til tross for en god start av Milan ebber det ut i 0 poeng og en lang tur tilbake til Milano. Her er spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6,0 – Kan ikke gjøre all verden med scoringene og ellers blir han ikke satt på de store prøvene. Trygg i det meste han foretar seg.

Abate – 6,5 – Kaptein for dagen. Er helt enorm både offensivt og defensivt i første omgang. Blir mer anonym i andre, og blir noe uforståelig erstattet av Bonera på tampen. Taper duellen med Rodriguez på 1-1.

Mexes – 6,0 – Spller som vanlig på kanten av hva som er lovlig. Sterk fysisk tilstedeværelse og har grei kontroll på Gilardino & Co. Er ute av posisjon på Violas første mål.

Paletta – 7,0 – Starter litt shaky, men etter hvert viser han hvorfor han var en del av Italias tropp under fjorårets VM. Er enorm i den bakre fireren; hans definitivt beste kamp etter overgangen fra Parma.

Antonelli – 6,0 – Litt mer usynlig nå enn i tidligere kamper. Men det ser endelig ut til at Milan har fått en stabil venstreback som leverer varene hver gang.

van Ginkel – 6,5 – Gir trykk og løpskapasitet. Er overalt i første omgang; takler kompromissløst i forsvar og prikker pasninger fremover i banen. Spiller i likhet med Paletta sin beste kamp i den rødsvarte drakta.

Essien – 5,0 – Joda, leverer en grei kamp, men mister ballen et par ganger for mye. Ellers blir det for store avstander mellom forsvarsfireren og midtbanen. Blir dratt ut av posisjon, men løper imponerende mye. Begynner å bli ferdig på dette nivået.

Bonaventura – 5,5 – Blir meget usynlig utover i kampen. Assisterer Destros mål på noe heldig vis. En kamp helt på det jevne fra italieneren.

Menez – 5,5 –Leverer ikke sin beste opptreden denne sesongen. Er en konstant trussel, men klarer ikke å skape noe som ender i utteling.

Honda – 5,5 – Honda leverer sin beste kamp på lenge, men hvorfor ligger japaneren ute på kanten? Har mange gode førsteberøringer og pasningsforsøk, men er alt for treg for å spille ving.

Destro – 6,5 – Til tross for å lite tid med ballen skaper Destro en del. Noterer seg for en finfin scoring da han styrte inn skuddet til Bonaventura på rene Inzaghi-vis. Blir i likhet med samtlige mer usynlig utover i kampen.

Innbyttere:

Cerci – I/V – Kommer inn for Honda i det 80. minutt. Klarer ikke å skape noen verdens ting.

Bonera – I/V – Kommer inn for Abate i det 87. minutt for å sikre et hederlig uavgjort-resultat, men klarer ikke å stoppe Joaquins hodestøt.

Pazzini – I/V – Kommer inn for Essien på overtid.

Inzaghi – 4,5 –Nå ser det mørkt ut, Pippo. Starten på kampen er skikkelig positiv, med trøkk og intensitet, men hva gjør vi når vi leder 1-0? Jo, da parkerer vi den berømte bussen, istedet for å gå for 2-0. Borte mot Fiorentina er det kanskje ikke så dumt, men å la Viola ta over initiativet så til de grader er totalt unødvendig. Nok et formasjonsbytte fikk vi også, med en slags 4-3-1-2/ 4-3-3 med Honda ute på kant. Virker å famle i blinde. Var dette Inzaghis siste kamp som manager for Milan?

0 visninger0 kommentarer