top of page

Spillervurderinger: Benevento – Milan (2-2)Benevento tok sine første poeng i Serie A, mens Milans svake form fortsetter. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,0 – Kan ikke lastes nevneverdig for målene, men gir returen ut i farlig område på 1-0. Har ikke så mye å gjøre, og de gangene det kommer avslutninger ender det i baklengsmål.

Musacchio – 5,0 – Gjør ikke noen store feil, men sliter tidvis med posisjoneringen. Virker også litt passiv i noen situasjoner, og bør kunne få unna ballen på 2-2.

Bonucci – 5,5 – Lite å egentlig ta Bonucci på, sett bort fra måten han ruser ut på i forkant av Romagnolis røde. Solid med ball, bra i duellspillet og stort sett god kontroll. Likevel slipper laget inn to, og det holder ikke mot slik motstand.

Romagnoli – 3,0 – Blir stående og se på ballen etter at han har headet ut på 1-1-målet, når hans mann ender opp med å score. Klønete i begge situasjonene som ga gult, selv om de var strenge og et rødt neppe var rettferdig.

Borini – 3,5 – Sliter veldig med å gjøre den jobben han skal defensivt, og er heldig som ikke blir straffet hardere for det. Bidrar så å si null fremover.

Kessie – 6,0 – En av få som gjør en forholdsvis god kamp. Fantastisk forarbeid på 1-0, og er ellers involvert i mye av det Milan skaper offensivt. Til tider litt slapp defensivt.

Montolivo – 4,5 – Lavt tempo, urovekkende mange feilpasninger og manglende fokus. Litt tilbake til gamle synder her.

Rodriguez – 5,0 – Får ikke spilt nok på de offensive kvalitetene sine, men har noen svært gode innlegg. Mangler tempo og slipper til motstandere litt for lett på sin side.

Suso – 3,5 – Egoistisk og lettlest. Vil inn i banen for skudd hver gang, og blir håndtert ganske greit av Benevento-spillerne. Har noen fryktelige balltap på egen halvdel.

Bonaventura – 6,5 – Scoring og assist, men ellers er det mye rart. Bonaventura skal ha for at han skaper ting i denne kampen, men det er også et par fryktelig svake valg. Skyter fra alle mulige hold, og bommer på mye. Jobber inn 1-0, og serverer på utsøkt vis på 2-1.

Kalinic – 5,0 – Får seg en scoring, men ellers er det fryktelig tynt! Vinner knapt en duell, binder ikke opp forsvaret og er lite bevegelig. Brenner to gigantsjanser som kunne bidratt til å avgjøre kampen tidlig.

Innbyttere:

Abate – 3,0 – Ender opp med å klarere hver gang han får ballen, og roter det til når han havner på etterskudd og lager frisparket som gir scoring. Svakt innhopp!

Biglia – I/V – Utretter svært lite.

Zapata – I/V – Kort tid på banen og er ikke borti ballen.

Gattuso – 3,0 – Grusom start på tiden som Milan-trener. Det mangler aggressivitet, glød og vilje. Man skulle ikke tro det med Gattuso som manager, men det var tilfellet i denne kampen. Det må være lov å stille spørsmålstegn til inngangen til kampen når man ikke presser høyt mot et lag med 14 strake tap, og sluttminuttene var pinlige. Her er det virkelig en jobb å gjøre!

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page