Spillervurdering: Torino – Milan

Diego Lopez – 7,0 – Milan kan takke Lopez for at det ble poeng i denne kampen. Noen fantastiske redninger, strålende feltarbeid og trygt keeperspill. Sjanseløs på baklengsmålet. Har litt å gå på med ballen i beina.

De Sciglio – 3,5 – Denne sesongen har vært fryktelig tung for unggutten, og sjelden har det sett verre ut enn i går. Rotete med ball, svak posisjonering og konstant på etterskudd. Topper det hele med å få det røde kortet like før pause etter grusomt forsvarsspill. Mexes – 6,0 – Gjør en bra jobb inne i boksen med å rydde unna og gjør en strålende stopperjobb i overkant av 80 minutter. Da glipper han markeringen på Glik, og 1-1 ble et faktum. En veldig god prestasjon felles dessverre av en markeringsglipp. Rami – 7,0 – Fungerer godt i tospann med Mexes og gjør en svært god kamp. Ekstrem ro med ball, rå i duellspillet og leser spillet veldig godt. Gjør knapt noen feil i løpet av kampen og er en viktig bidragsyter til det poenget man får med seg. Armero – 5,0 – Blir i store perioder en rundingsbøye for Bruno Peres, men redder seg inn med raske bein og gode taklinger. Tar stor risiko i noen taklinger, men redder laget ved et par farlige situasjoner. Er best offensivt og sliter når kampbildet blir som dette.

Montolivo – 5,0 – Får ikke tatt tak i kampen og er lite involvert. Mangler tempo og bruker for lang tid med ball når det skal kontres. Løper mye, men gjør en relativt svak innsats defensivt. Jeg så ikke en eneste gjenvinning fra kapteinen, og det er for svakt i en slik forsvarskamp. De Jong – 6,0 – Gjør en god jobb foran stopperne i en kamp hvor man får veldig mye å gjøre. Har en fantastisk ro med ball og viser god oversikt ved flere anledninger. Står godt i duellene og vinner igjen ballen mer enn noen andre, men sliter med å finne gode løsninger med avleveringene. Muntari – 5,0 – Står for noen stygge balltap og er lite dynamisk i sin midtbaneposisjon. Mangler i likhet med Montolivo tempo når det skal kontres, og sliter med å finne noen god rytme. Får et dumt gult kort og byttes ut etter 55 minutter. Da koker det over og Muntari kaster ting veggimellom på benken. Tåpelig oppførsel.

Niang – 6,0 – Vil i overkant mye, men blir med det mye involvert og bidrar godt defensivt. Viser noen glimt av storhet offensivt og har strålende forutsetninger for å bli god. Litt for mange balltap og blir overambisiøs, men positivt i sin første start på halvannet år. Byttes ut når det røde kortet kommer like før pause. Menez – 6,5 – Skaffer straffe, og scorer sitt niende for sesongen. God til å holde på ball og gjør en god jobb alene på topp for et lag som ligger dypt, spesielt etter utvisningen. Gjør en meget god jobb også defensivt. Bonaventura – 5,0 – Tynt bidrag. Lite involvert med ball og har vanskelige arbeidsforhold når laget ligger så dypt. Løper mye, men går tom utover i andreomgangen og sliter med å bidra godt nok. Ingen kamp for Bonaventura.

Innbyttere: Abate – 6,0 – Har vært ute med skade en stund, men leverer godt i innhoppene. Har bra kontroll defensivt og har noen viktige involveringer. Poli – 6,0 – Løper i det uendelige og tilfører intensitet i det defensive arbeidet. Offensivt er det vanskelige arbeidsforhold med en mann mindre og uten spiss det siste kvarteret. Alex – I/V – Får et kvarter som tredjemann i midtforsvaret og vinner noen dueller. Havner en del ute av posisjon, spesielt etter baklengsmålet.

Inzaghi – 3,5 – Nå er det på tide å få slakt. Milan har tatt ledelsen tidlig i kampene ved mange anledninger denne sesongen, og det samme skjer hver gang. Laget legges dypt og det blir en forsvarskamp, uten at man er spesielt gode til å kontre. Nå begynner supporterne å få nok av denne tilnærmingen til kamper og det å legge seg i 5-4-0 er i mine øyne en taktisk katastrofe. Uten noen angrepsalternativer får motstanderen angripe til enhver tid. Når man er Serie As svakeste lag på dødball, både offensivt og ikke minst defensivt, er dette en dårlig idé. Det blir fortjent straffet og det er bare flaks at man får med seg poeng. Poengfangsten mot antatt svakere lag har vært elendig, og noe må skje med tilnærmingen til disse kampene. Noe må også gjøres på dødball.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle