Spillervurdering: Roma – Milan


Diego Lopez – 7,5 – Er ute på en bomtur i løpet av kampen, men står ellers særdeles stødig og godt. Står alltid godt plassert, har bra reflekser og gir få returer. Ekstremt viktig inngripen når Gervinho er alene igjennom like før full tid.

Bonera – 6,0 – Nok en gang en bra opptreden som back. Blir rundlurt av Gervinho en gang, men har ellers relativt bra kontroll på den lynhurtige kanten. God duellspiller og bevarer roen i trengte situasjoner, men havner litt for ofte på etterskudd. Mexes – 6,5 – Solid jobb i midtforsvaret. Tar stort ansvar i duellene og er også flink til å bryte foran. Holder Totti relativt stille i tospann med Zapata. Tar et svært unødvendig kort grunnet en krangel med Destro og må dermed stå over neste. Fantastisk øyeblikk når han ladet muskedunderen fra drøye 40 meter og setter De Sanctis på en skikkelig prøve. Zapata – 6,5 – Gjør få feil og leverer en solid stopperjobb. Flink til å bryte foran og er klok med ballen. Usedvanlig konsentrert og virker ekstremt tent på seier. Godt å se at bredden på stopperplass er såpass bra. Armero – 5,5 – Legger ned et vanvittig antall meter og har en ekstrem vilje til å angripe. Litt rotete i stilen og blir utvist etter et særdeles strengt gult kort. Uheldig, men alt i alt en ok opptreden.


Poli – 6,0 – Involvert i mye og kommer til mange avslutninger, men de er det grusom kvalitet på. Løper vanvittig mye og selv om ikke all løpingen er like konstruktiv så er det viktig for å hindre Roma rom på midtbanen. Går helt tom mot slutten og må byttes ut. De Jong – 6,5 – Gjør en strålende jobb med å nøytralisere Romas midtbanespillere. Bommer knapt på en pasning og gir en trygghet foran forsvaret. Tar dessverre et litt dumt gult kort og må stå over mot Sassoulo. Montolivo – 6,5 – Pasningskvaliteten og roen med ball gir laget en ekstra dimensjon i frispillingsfasen. Kapteinen legger også ned mye jobb defensivt og vinner svært mange baller på midten.

Honda – 5,0 – Igjen fryktelig tam. Fungerer ikke uten en vingback på sin side og er fryktelig lettlest. Mangler tempo, spesielt når laget ligger dypt. Menez – 7,0 – Ser tidvis uinteressert ut, men det er bare skinnet som bedrar. Jobber utrettelig og skaper svært mye på egenhånd. Er en håndfull for Roma-forsvaret og Menez ferdigheter med ball er viktig for å kunne etablere angrep når resten av laget ligger så dypt som det tidvis gjør. Bonaventura – 6,0 – Viktig bidragsyter med teknikk og arbeidskapasitet, men mangler dessverre litt tempo til å være noen kontringskant. Kommer til noen halvsjanser, men avslutningene er ikke av god nok kvalitetet.

Innbyttere: Alex (18′) – I/V – Kommer inn når Armero blir utvist. Solid jobb som normalt, men litt på etterskudd når Gervinho setter fart inn i boksen. Muntari (10′) – I/V – Gjør lite ut av seg i de 10 minuttene han får. El Shaarawy (2′) – I/V – Sliter med å få noe ut av kontringssjansene. Lite sting i avslutningene.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle