Spillervurdering: Milan – Parma

Endelig kom det en seier igjen! Milan har slitt tungt i lang tid, men mot Parma løsnet det endelig. En 3-1-seier og tidvis godt spill lettet iallefall noe på tunge Milan-sinn. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:


Diego Lopez – 6,5 – Sjanseløs på målet, når Nocerino får avslutte fritt fra fem meter. Gjør en superredning når Nocerino får nok en mulighet, og varter ellers opp med noen solide redninger. Fremstår som tryggheten selv. Har blitt bedre på igangsettinger utover sesongen.

Zaccardo – 7,5 – Får sjansen for første gang denne sesongen, og mot gamle lagkamerater scorer han først et mål som annulleres før han skaffer et straffespark. I andre omgang får han også godkjent en scoring når han bredsider ballen i nettet. Han starter angrepet på strålende vis før han fyller på i boksen og kan sette inn spikeren i kista. Bunnsolid også defensivt. Trendet worldwide på Twitter i går.

Alex – 5,5 – Havner på hæla ved en del anledninger og sliter med timingen. Meget solid i duellspillet, men har i det store og hele en helt middels dag på jobben. Godt frisparkforsøk når han hamrer ballen i stolpen.

Rami – 5,0 – Mye det samme som hos stopperkollega Alex.  Gjør jobben sin, men ikke noe mer. Holder på å rote det til noe fryktelig når han gir bort ballen til Nocerino rett foran mål, men reddes av Lopez. Nær scoring.

Bocchetti – 5,0 – Nysigneringen spiller på det trygge og velger de enkle løsningene med ball. Dette medfører at de offensive bidragene ikke blir all verden, men gjør få feil med ball. Sliter litt med posisjonering og er uoppmerksom på baklengsmålet. Fryktelig enbeint og et grusomt løpesett, noe jeg håper skyldes at han er kamprusten.

Poli – 6,5 – Gjør en solid jobb som en av to dype på midten. Stor arbeidsradius og en fantastisk intensitet. Noen unødvendige balltap, men leverer alt i alt en god kamp. Bra med ball og solid pasningsspill.

van Ginkel – 5,5 – Strålende duellkraft og fin teknikk, men dessverre virker ikke relasjonene å fungere så godt som ønsket. Gjør en del feil ved misforståelser og er litt treg i omstillingsfasen fra angrep til forsvar, noe som fører til at Parma får store rom. Byttes ut i pausen.

Cerci – 7,5 – Jada! Dette var oppløftende. Etter en litt trå start på Milan-karrieren så virket det som om Cerci fant seg til rette. Varter opp med utsøkte tekniske detaljer og har et fantastisk rykk. Forarbeidet til 2-1 er det klasse over, og kontringskraften han tilfører har vært sårt savnet.

Menez – 8,0 – Scorer sitt ellevte og tolvte for sesongen, i tillegg til at han setter opp det tredje målet. Er overalt og herjer tidvis med Parma-forsvaret. Gode kombinasjoner med Cerci, og ekstrem på å komme seg rettvendt i mellomrom. Det beste han har levert på lenge!

Honda – 6,0 – Får en litt friere rolle en normalt og viser sine ferdigheter som playmaker. Godt blikk og fin fot, men mangler det tempoet som kreves i en kantrolle. Ekstremt profesjonell spiller som alltid gjør jobben sin til det maksimale, selv etter å nettopp ha returnert fra Australia og Asia-mesterskapet.

Destro – 6,0 – Gjør en fin figur i sin første kamp for Milan. Kommer til noen relativt bra muligheter og er nær scoring. Overraskende delaktig i det oppbyggende spillet basert på hva man er vant med fra Roma.

Innbyttere:

Essien – 5,5 – Dekker bra med rom, men gjør mye rart med ball. Noen fryktelige risikovurderinger som kunne kostet dyrt. Tøff i det defensive arbeidet.

Muntari – I/V – Gjør et godkjent innhopp. Fryktelig lysten på scoring og i overkant optimistisk når han kommer på skuddhold. Bra defensivt.

Pazzini – I/V – Kommer inn når det er avgjort og får lite å jobbe med.

Inzaghi – 6,5 – Endelig en opptur! Satser offensivt og fortsetter å angripe også etter å ha tatt ledelsen på både 1-0 og 2-1. Irriterende at det kommer mål i mot på defensiv dødball nok en gang, og der må det gjøres noe, men ellers en solid kamp fra Milan.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle