Spillervurdering: Milan – Atalanta

Det begynner å bli smertefullt å se Milan om dagen, og spillervurderingene blir ganske trist lesing. Kampen mot Atalanta ga oss nok en tung søndagskveld. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6,0 – Gjør noen veldig gode redninger og holder Milan inne i kampen i perioder. Går litt tidlig ned på scoringen, men kan ikke lastes nevneverdig for det.

Abate – 5,5 – Har grei kontroll på Maxi Moralez, men blir tatt litt ute av posisjon til tider. Friskt offensivt i perioder, men sjeldnere enn man skulle ønske. Varierende innleggskvalitet, men kunne fort fått en assist. Rami – 5,5 – Har ok kontroll på Denis i luftrommet, men sliter mer langs bakken mot to sterke spisser enn hva vi er vant til å se. Noe svak posisjonering på baklengsmålet. Varierende pasningskvalitet. Mexes – 4,5 – Stygg posisjoneringsfeil når Atalanta scorer, og i det store og hele er Mexes posisjon et problem utover i kampen. Blir stående igjen oppe etter dødballer og etterlater enorme rom det kan kontres i, noe som gir lagkameratene dårlige forutsetninger. Bonera – 5,0 – Klarer seg helt greit, men må også ta noe av skylden for det enorme rommet Denis får når han scorer kampens eneste mål. Ut med skade etter 35 minutter.

Montolivo – 5,0 – Er på ingen måte den redningsmannen mange hadde håpet han skulle være etter skadecomebacket. Temposvak og klarer ikke prege kampene i den grad han burde. Står for mange balltap på vei fremover. De Jong – 5,5 – Gjør en solid jobb på midtbanen, men glemmer arbeidsoppgaven sin i perioder og etterlater et vidåpent mellomrom. Spiller med unødvendig stor risiko, men kommer unna med det grunnet et godt hode. Solid pasningsspill. Bonaventura – 6,5 – Tilfører gjennombruddskraft og har ferdigheter til å skape ubalanse hos motstanderen. Spiller best som indreløper, men gjør en solid opptreden også som kant i andreomgang.

Cerci – 4,5 – Ikke hva man hadde håpet på! Viser at han har tempo og ferdigheter til å tilføre laget noe, men lite involvert og står for mange balltap når han først er det. Skuffende innsats og ble byttet ut etter en krangel med Abate i pausen. Menez – 4,0 – Når franskmannen går sur blir det helsvart. Dette var en slik dag. Startet med noen friske forsøk, men mugner og da gjør han ingenting for lagets beste. El Shaarawy – 6,0 – Involverer seg mye og jobber som en helt. Viser bra teknikk og har ekstrem fart. Blir litt passiv etter at han får seg en smell, men en av få som gjør en godkjent kamp.

Innbyttere: Armero – 5,0 – Kommer inn for en skadet Bonera. Offensiv som alltid, men sliter med å finne rytmen og kommer aldri skikkelig inn i kampen. Grusom posisjonering i perioder. Pazzini – 5,0 – Kommer inn og skal være en trussel i boks, men får ikke nok å jobbe med. Skaper ikke noe på egenhånd, men skal ha for arbeidsmoralen. Niang – I/V – Kommer inn det siste kvarteret. Vil mye, men blir litt overalt og kommer aldri nær mål. Fysikken, farta og teknikken er der, men det er fortsatt en vei å gå før han slår ut i full blomst. Jeg har riktignok tro på Niang, og det virker som om han kan få mer tillit i tiden som kommer.

Inzaghi – 4,0 – Igjen er det fryktelig svakt mot antatt svakere motstand. Starter kampen med en grusom innstilling, hvor man tillater Atalanta å etablere spill høyt i banen. Når man havner bak blir det litt desperat og laget etterlater for store rom. Det er på kanten til utrolig at ingen av kontringene resulterer i noe, og det er samtidig nesten skremmende hvor lite Milan skaper når man kaster alle mann i angrep. Uttelling mot svakere lag er helt grusom, og man kan begynne å lure på hvor lenge Inzaghi får beholde jobben.

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle