Spillervurdering: Lazio – Milan

Spillervurderinger fra 1-3-tapet mot Lazio:

Diego Lopez – 6,5 – Gjør noen strålende redninger og holder oss i ledelsen omtrent på egenhånd i 1. omgang. Vanskelig å gjøre så mye med to av målene, men bør klare å stenge nærmeste når Klose setter Lazios andre. Gode igangsettinger.

Abate – 5,5 – Har bra kontroll på sin side defensivt og er ikke involvert i alt tullet defensivt. Offensivt stemmer det ikke helt og Abate mangler fortsatt litt på formen etter et lengre skadeavbrekk. Godt å se at han tar ansvar når Mexes blir utvist.

Alex – 4,5 – Gjør en fryktelig svak kamp. Feilberegner stygt når han skal ut for å takle ved utallige anledninger og havner dermed langt ute av posisjon. Har også store problemer med tempo langs bakken, samt i duellspillet mot Klose.

Mexes – 1,0 – Fryktelig ukonsentrert gjennom hele kampen. Tekniske feil i haug og dung, grusom posisjonering og heldig som kommer unna uten å få straffe i mot i førsteomgang. Svake involveringer i forkant av 1-1 og 1-3. Mister hodet fullstendig på overtid og tar kvelertak på Mauri to ganger. Fryktelig egoistisk og ufattelig dumt. Får antagelig en lang karantene. Kanskje den verste kampen jeg har sett av en Milan-spiller.

Armero – 3,5 – Det så tidvis ut som om vi spilte uten venstreback, bortsett fra de gangene hvor Armero opphevet offsiden. Fryktelig svak defensivt og klønete med ball. Absolutt alt Lazio gjør foregår på vår venstreside.

Poli – 4,5 – Løper i mellom uten mål og mening. Virker som om han ikke vet hva han skal gjøre, hverken med eller uten ball. Plukker ikke opp løpet til Parolo på 1-1-målet, og må ta mye av skylden for det.

Montolivo – 4,0 – På tide at det gis litt slakt. Etter Montolivos gjeninntreden i laget har poengfangsten vært fryktelig svak. Det kan påstås at dette er en spuriøs sammenheng, men Montolivo drar ned tempoet i alt Milan foretar seg og fungerer ikke som ballsentral. Helt grufull pasningsfeil når han spiller gjennom Klose til 1-2.

van Ginkel – 4,5 – Lite involvert og virker kamprusten, noe som ikke er så unaturlig. For mange balltap og en del unødvendige pasningsfeil. Skal ha for å ta ansvar i duellene og å vise grinta, men det blir noe tynt. Tas av etter 55. minutter.

Bonaventura – 5,5 – Starter kampen svakt og er skyld i mange balltap innledningsvis. Utretter ikke nok, men skal ha for kapasiteten og viljen han utviser. Mangler litt fart som kant.

Menez – 7,0 – Scorer et fantastisk mål, hvor han først vinner ballen på midtbanen for så å sette fart fremover. I slike situasjoner er Menez klinisk, og det tidlige målet virket å inspirere franskmannen. Jobbet godt og skaper en del på egenhånd.

El Shaarawy – 4,0 – Klarer overhodet ikke å stenge venstresiden sammen med Armero, og sliter også med å utrette nevneverdig offensivt. Noen gode involveringer, men det blir for tynt fra faraoen.

Innbyttere: Cerci – 5,0 – Lite involvert og relativt tamt når han først involveres. Glimter til ved et par anledninger, men er langt unna der han var i Torino.

Pazzini – 5,0 – Utretter svært lite i den drøye halvtimen han får på topp. Løper mye både for å vinne ball og for å løpe seg fri, men utretter ikke nok. Går litt sur utover i omgangen.

Muntari – I/V – Kommer inn siste ti.

Inzaghi – 4,0 – Det renner allerede godt fra et overfylt beger, og denne kampen bidro ikke til å styrke Inzaghis posisjon. Man kan skylde på spillerne, men planen feiler også på alle punkter. Milan har avgitt 14 poeng etter å ha tatt ledelsen denne sesongen, noe som er i Europa-toppen. Inzaghis tilnærming til spillet virker å være fryktelig defensiv og frykten for å tape overgår ønsket om å vinne. Milan har nå vunnet to seriekamper siden 19. oktober og poengtapene mot svakere motstand er rystende.

1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle