Spillervurdering: Juventus – MilanSIT2_big-3

På papiret er dette sesongens vanskeligste kamp, og det fikk et svakt Milan merke. Juventus dominerte store deler av kampen som endte 3-1 til vertene. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Diego Lopez – 6 – Sisteskansen spiller en solid kamp, og tar det han skal ta. Er litt usikker i feltarbeidet til tider, men blir ikke straffet. Ser litt klønete ut på Bonuccis 2-1-mål, men blir forstyrret av Muntari.

Zaccardo – 5 – Ikke like god som i kampen mot Parma, men så har han mer å stri med i dette oppgjøret. Dårlig defensiv posisjonering. Opphever kanskje offsiden når Tevez scorer 1-0.

Alex – 6 – Spiller en solid kamp. Vinner de fleste dueller og slipper Juventus til få muligheter. At Paletta og Alex ikke har spilt mye med hverandre blir synlig; det er for lange avstander mellom stopperparet.

Paletta – 5,5 – En debut er alltid vanskelig, og spesielt mot Juventus i Torino. Blir kastet til ulvene og gjør en grei opptreden. Midtbanen lekker som en sil og slipper gjennom Marchisio, Pogba og Vidal ved flere anledninger. Blir dratt ut av posisjon når Tevez gjør 1-0.

Antonelli – 7,5 – Milans beste, og det i «redebuten». Er veldig aktiv og gjør seg spillbar. Stengte venstresiden defensivt på en effektiv måte. Scorer Milans ene mål på corner, av alle ting. Mer av dette, Antonelli!

Muntari – 4,5 – Løper over hele banen til enhver tid, så innsatsen er upåklagelig av kapteinen. Dessverre er ferdighetene like gode som utholdenheten. Har mye ball, men klarer ikke å gjøre noe konstruktivt offensivt, og mister kula i kritiske situasjoner. Det som er positivt er at han tar kapteinsrollen på alvor; takler og delegerer på en overbevisende måte.

Essien – 4 – Hva er det Essien bidrar til denne kampen? Ikke mye. Ligger dypt i banen, men klarer ikke å stoppe Juventus’ stjernegalleri. Har et par håpløse skuddforsøk. Pådrar seg et meget fortjent gult kort. Virker ferdig på dette nivået.

Poli – 5 – I likhet med Muntari er innsatsen upåklagelig, som vanlig. Men Poli blir dessverre som en statist å regne mot Vidal og Pogba. Hva er det egentlig indreløperen bidrar med, sett bort ifra løpskraft?

Cerci – 6,5 – Joda, oppløftende kamp nok en gang. Blir mer og mer komfortabel i Milan-trøya, og er den eneste offensive spilleren som tør utfordre Juves bakre firer. Slår gode cornere og assisterte målet til Antonelli.

Menez – I/V – Bidrar ikke med noenting før han må gå av banen med en mulig skade etter 37 minutter.

Honda – 5 – Gjør ikke stort ut av seg og blir usynlig. Har en del ball, men klarer ikke produsere sjanser. Er inne i en dårlig periode nå, asiaten.

Innbyttere:

Rami – I/V – Er veldig aktiv etter å ha kommet inn for Zaccardo i det 78. minutt. Har et meget godt innlegg som nesten når Pazzini.

Pazzini – 5,5 – Er 53 minutter på banen. Får en stor målsjanse etter å ha blitt spilt gjennom av Antonelli, men Buffon reddet mesterlig. Kunne fått straffe etter å ha mottatt en albue fra Chiellini i andre omgang. Positiv opptreden fra Pazzini.

Bonaventura – I/V – Får 28 minutter på å utrette noe fremover på banen, men sliter veldig etter å ha blitt plassert på kanten. Har sjelden ball, men når han har kula ebber det ut i ingenting. Svakt, men vanskelige arbeidsforhold for Giacomo.

Inzaghi – 3,5 – Meget defensiv lagoppstilling fra Pippo. Det er tydelig at han har respekt for Juventus, vel mye respekt. Midtbanen er ikke dynamisk i det hele tatt og det blir for store avstander langt fram på banen. Står høyt med forsvaret innledningsvis, men legger om etter Tevez’ scoring. Gjør grep tidlig, men får ikke mye ut av forandringene.

0 visninger0 kommentarer