top of page

Spillere på landslagsoppdrag


Flere Milan-spillere er med i troppen til sine respektive landslag. 

Totalt er elleve spillere tatt ut til landslaget sitt og Italia er naturligvis den nasjonen med flest Milan-spillere. Både Gianliugi Donnarumma, Alessio Romagnoli, Luca Antonelli, Mattia De Sciglio og Giacomo Bonaventura er med i troppen til Giampiero Ventura. Italia skal møte Liechtenstein på bortebane i VM-kvaliken 12. november og Tyskland til vennskapskamp på San Siro tre dager senere.

Milan er godt representert på U19-laget også, hvor Manuel Locatelli, Alessandro Plizzari, Patrick Cutrone, Andres Llamas og Matteo Gabbia er tatt ut. De skal møte Ungarn og Sveits i EM-kvalik den 10. og 12. november.

I Slovakia skal Juraj Kucka forberede seg sammen med laget til et viktig oppgjør mot Litauen 11. november, før de skal spille vennskapskamp mot Østerrike fire dager senere.

Gustavo Gomez og Carlos Bacca skal hjem til Sør-Amerika for å spille viktige kvalikkamper. Paraguay møter Peru hjemme 11. november og Bolivia borte fire dager senere, mens Colombia får besøk av Chile 10. november og skal til Argentina den 16. november.

Sist men ikke minst, Japans store stjerne Keisuke Honda er selvfølgelig med i troppen som skal møte Oman i Kirin Challenge Cup 2016 den 11 november og Saudi Arabia i VM-kvalik fire dager senere.

3 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page