top of page

Spillere på landslagsoppdrag


Flere Milan-spillere skal representere sine landslag gjennom de kommende ukene. 

Neste helg vil det ikke spilles Serie A-fotball på grunn av landslagspausen, og 13 spillere fra Milan er tatt ut til sine respektive landslag.

For Italia er både Gianluigi Donnarumma, Mattia De Sciglio og Alessio Romagnoli med. Støvellandet skal møte Albania i VM-kvaliken hjemme i Palermo 24 mars og fire dager senere skal de spille en vennskapskamp mot Nederland.

Davide Calabria og Manuel Locatelli skal representere U21-landslaget i kamper mot Polen (B) og Spania (H). Alessandro Plizzari og Patrick Cutrone er tatt ut i U19-troppen.

For Colombia er som vanlig både Carlos Bacca og Cristian Zapata med. Den søramerikanske kvalifiseringen er meget jevn og kampene mot Bolivia og Ecuador blir veldig viktige.

Gustavo Gomez har også tatt turen hjem til Amerika og skal representere Paraguay i oppgjørene mot Ecuador og Brasil.

Tilbake til Europa hvor Gerard Deulofeu har fått en oppsving etter at han kom til Milan, og det har gitt kantspilleren en plass i den spanske troppen som skal møte Israel i VM-kvaliken i tillegg til en prestisjefylt vennskapskamp mot Frankrike.

Juraj Kucka og hans Slovakia er med i kampen om andreplassen i gruppen bak England, men bør ta tre poeng borte mot Malta om håpet skal leve videre.

Han er langt unna en plass hos Vincenzo Montella, men for Japan er Keisuke Honda fortsatt den største stjernen og playmakeren gjør seg klar til å møte De forente arabiske emirater og Thailand.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page