top of page

Spillere på landslagsoppdrag


Flere Milan-spillere skal ut på tur de kommende ukene. 

Etter kveldens kamp mot Cagliari spres spillere ut til alle verdens kroker for å representere sine nasjoner, og tradisjonen tro var flere Milan-spillere på listen til de respektive landslagssjefene når de offentliggjorde sine tropper.

Vi begynner med Spania, der Suso kan få sin debut når de møter Italia til kvalikkamp på Santiago Bernabeu 2. september. I tillegg til prestisjen ligger det også mest sannsynlig en gruppeseier i potten. Tre dager senere skal Spania på besøk til Liechtenstein for å plukke med seg tre poeng. For Italia er både Donnarumma, Bonucci, Romagnoli, Conti og Montolivo kalt opp, og i tillegg til oppgjøret mot Spania skal Gli Azzurri spille hjemme mot Israel 5. september.

I tillegg til de fem A-landslagsspillerne er Calabria, Locatelli og førstereisgutten Cutrone kalt opp til U21-landslaget som skal møte Spania (B) 1. september og Slovenia (H) tre dager senere. Den siste italieneren som skal ut på tur er Matteo Gabbia, som fikk sin seniordebut på torsdag. 17-åringen er med i U19-troppen som skal spille treningskamper mot Tyrkia og Russland.

Andre Silva skal forsøke å følge opp sin flott landslagsstatistikk (8 mål på 13 kamper) når Portugal møter Færøyene (H) og Ungarn (B).

Milans nye venstreback Ricardo Rodriguez skal sammen med sitt sveitsiske landslag møte Andorra (H) og Latvia (B), og Sveits må kunne sies å være store favoritter i begge oppgjørene.

For Hakan Çalhanoglu og Tyrkia venter to tøffe kamper mot Ukraina (B) og Kroatia (H), hvor han støter på den nye angriperen Nikola Kalinic. Kroatia skal i tillegg spille borte mot Kosovo i et interessant Balkan-oppgjør.

Franck Kessié må ut på en noe lengre reise når han skal representere Elfenbenskysten mot Gabon over to kamper.

Det samme gjelder Cristian Zapata skal hjem til Sør-Amerika for å spille VM-kvalifisering for Colombia, og Los Cafeteros tøffe kamper i vente i form av Venezuela og Brasil.

I samme verdensden får ikke Gustavo Gomez og Paraguay det noe ikke enklere når de skal opp mot Chile (B) og Uruguay (H).

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page