top of page

Spillere på landslagsoppdrag


13 Milan-spillere skal ut i verden for å representere sine nasjoner.

I går slo Milan Chievo 3-2 hjemme på San Siro. Det var den siste kampen før landslagpausen, og nå blir det snaue to uker med landskamper før Juventus venter i Torino 31. mars.

Patrick Cutrone er tatt ut i sin første landslagstropp noen sinne, og sammen med han er også Gianluigi Donnarumma, Leonardo Bonucci og Giacomo Bonaventura tatt ut. Italia skal møte Argentina og England. Hos førstnevnte er Lucas Biglia sikker som banken og får nok spille både mot italienerne på fredag og mot Spania tirsdag i neste uke. For Argentina er det viktige forberedelser foran VM i Russland, mens det for Italia sin del handler om å bygge et nytt lag inn mot høstens EM-kvalifisering.

Mateo Gabbia er tatt ut på det italienske U19-laget som skal møte Norge og Serbia.

Andre Silva har begynt å score i Serie A og er nok selvskreven på topp for det portugisiske landslaget hvor han har en fantastisk statistikk. Den regjerende EM-mesteren skal opp mot Egypt og Nederland.

Hakan Calhanoglu og Tyrkia klarte ikke å kvalifisere til seg til sommerens VM, og dermed blir kampene mot Irland og Montenegro kun trening i forkant av høstens kvalifisering.

Gustavo Gomez er milevis unna en plass i startoppstillingen til Milan, men han er med for Paraguay. Søramerikanerne Skal spille borte mot USA.

Cristian Zapata fikk en sjelden sjanse fra start mot Chievo, og er høyst sannsynlig plassert i midtforsvaret når Colombia møter Frankrike og Australia.

En som går en usikker fremtid i møte er Nikola Kalinic, men til tross for at han ble utelatt av Gennaro Gattuso i helgen er han med når Kroatia drar til Amerika for å møte Peru og Mexico.

Elfenbenskysten og Franck Kessie klarte ikke å kvalifisere seg til VM, og kampene mot Togo og Moldova får neppe den betydningen de kunne fått om afrikanerne forberedte seg på en tur til Russland.

En som derimot skal dit er Ricardo Rodriguez og Sveits skal måle krefter mot Hellas og Panama den neste uken.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page