top of page

Spillere på landslagsoppdrag


Et tosifret antall Milan-spillere er kalt opp til sine respektive landslag. 

Sesongen har startet med tøff motstand i de to første kampene, og Milan fikk seg en skikkelig opptur med seier i sluttminuttene mot Roma på fredag. Nå venter et par uker uten klubbfotball, for det er allerede klart for høstens første landslagspause og en rekke spillere spres utover kloden.

For Italia, som skal møte Polen og Portugal i Nations League, er Donnarumma, Caldara, Romagnoli og Bonaventura alle tatt ut. Cutrone og Calabria, som begge har vært toneangivende for Milan så langt, er kalt opp til Italias U21-landslag som skal møte Slovakia og Albania.

Hakan Çalhanoğlu har blitt kalt opp for Tyrkia, som skal prøve seg mot Russland og Sverige. Hans kollega på venstresiden i Milan, Ricardo Rodriguez, blir nok en viktig mann i Sveits` møter med Island og England.

Suso kom ikke med i den spanske VM-troppen, men er tatt ut til kampene mot England og Kroatia av den nyansatte treneren Luis Enrique.

Franck Kessié har blitt kalt opp for Elfenbenskysten som møter Rwanda, mens den nyervervede venstrebacken Diego Laxalt er med når Uruguay drar til Mexico for å møte laget som tidvis imponerte i sommerens sluttspill.

3 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page