top of page

«Spillere kommer og går, vi og Milan vil alltid være her.»


Den siste tidens store overskrifter hva angår Milan er uten tvil sagaen om Donnarumma og hans agent, Mino Raiola. Nå har også noen av Milans mest trofaste fans, Curva Sud Milano, uttalt seg om saken.

Her er hele innlegget de la ut på sin hjemmeside i går.

«Etter Matarella (italienske presidenten) 31. desember, er det nå tid for Mino Raiolas samlende tale på alle sportskanaler. Selvfølgelig med hans journalister, med spørsmål avtalt på forhånd og alt gjort i opptak, for det var aldri meningen å være en ekte debatt med ekte spørsmål.»

«Det er underlig å se Raiola, som alltid har skydd pressen, åpne dørene sine og prøve å redde det umulige.»

«Det er underlig å høre ord som «fiendtlig klima», «tvang» og «trusler» oversatt økonomisk til € 25 millioner over fem år, kapteinsbindet og seks måneders betenkningstid, bare for å komme til juni og si at de føler seg presset.»

«Det er underlig å høre om det fiendtlige klimaet for gutten, som er den første Milan-spilleren på mange år som har fått sin egen sang av fansen og som har fått så mye kjærlighet av hver og én Milan-fan.»

«Det er underlig å høre fra Raiola at det ikke var noen diskusjon angående lønn eller kontraktslengde. Kanskje fordi at det velkjente spillet «kompensasjon som skulle gått til Milan, går til meg», mangler elementære verdier.»

«Det er underlig at Raiola, med sin «polerte» italiensk og sin «uendelige» kultur, ikke forstod den enkle betydningen av banneret han refererer til!»

«Det er underlig at en så fantastisk agent ikke greide å bevare interessene til hans agent. I stedet ødela han hans rykte, ikke bare for Milan-fans, men for fotball-fans, som nå ser at 18-åringen er uforenelig med klubben som gav ham sitt gjennombrudd, på grunn av en mann som har lovet ham en haug med penger.»

«Det er underlig at bare få dager etter avskjeden til Francesco Totti, i tårer foran fansen, foretrekker en 18-åring penger til fordel for å bli sett på som en gud av sine fans. For en idrettsutøver har fansens takknemlighet ingen økonomisk verdi, og vi lar Donnarumma reflektere over hva han har valgt bort for resten av sin karrière.»

«Vi synes ikke det er underlig at Raiola ikke forklarte hvorfor alt forandret seg så fort. Vi synes ikke det er underlig at et klubbsymbol som virkelig ønsket å være et (Marek Hamsik), valgte å forlate denne typen for å bli kaptein for klubben (Napoli) han har valgt å elske.»

«Det er ikke engang underlig å prøve å sette gamle ledere (Galliani) i et godt lys,  de som sier at de bare ønsker det beste for Milan samtidig som de har kastet det som kunne vært fremtidens klubb symbol, i hendene på en gribb, slik at han nå bare er symbolet på raske penger.»

«Fotballens virkelighet er at den stadig beveger seg lengre bort fra folkets lidenskap og nærmere den typen folk som Raiola er, den typen som ikke eier skrupler når det kommer til andres karrièrer og klubbers historie, så lenge det ender med egen vinning.»

«Vi ønsker å takke de som jobber for Milans beste og som har brakt folk med Rossoneris verdier tilbake til klubben, folk som virkelig mente det når de kysset emblemet og som fortjente det når de mottok vår kjærlighet.»

«Vi vet det må ha vært vanskelig for gutten å forsvare seg mot de tusenvis av kritikere, og fornærmelser han har mottatt de siste dagene, men når du sverger kjærlighet og forråder det, er dette konsekvensen. På sosiale medier er det mulig at det har blitt for mye, og selvfølgelig synes vi ikke det er greit med trusler, det er langt fra hvor vi står.»

«Vi tror det fortsatt er mulig å gjenoppbygge ting, men det er avhengig av at han kvitter seg med de som har dyttet ham i feil retning, og ødelagt hans rykte.»

«Spillere kommer og går, vi og Milan vil alltid være her.»  

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page