top of page

Spansk juvel nærmer seg RossoneriIfølge troverdige kilder jobber klubben med å signere Dani Olmo fra Dinamo Zagreb. 

Den unge spanjolen har vært linket til storklubber som Barcelona, Tottenham og Manchester City, men flere medier melder nå at stortalentet nå skal være nærme en overgang til de rødsorte fra Milano. Ifølge det kroatiske sportsmagasinet, Sportske, skal Olmo angivelig ønske seg bort fra den kroatiske storklubben.

Samme sportsmagasin melder at Milan har kommet med et bud på omkring 20 millioner euro. Samtidig har den troverdige journalisten, Gianluca Di Marzio, uttalt seg om at Milan ikke vil signere Olmo før sommeren. Det er mye spekulasjoner, men det er ingen tvil om at Boban sitt forhold til Dinamo Zagreb vil kunne høyne sjansen for å få se stjerneskuddet på San Siro.

Olmo står oppført med 124 kamper for Dinamo Zagreb, hvor han har notert seg for hele 34 skåringer og 28 assister. Som offensiv midtbanespiller må dette sies å være godkjent, tatt i betraktning spanjolens unge alder også.

Det gjenstår å se om Boban og Maldini får i havn en avtale allerede i januar, men 21-åringen har altså uttalt at han ønsker seg vekk fra Kroatia.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page