top of page

Sosa på vei bort?


31-åringen som kom til Milan fra tyrkisk fotball kan være på vei tilbake allerede – Fenerbache skal være klare med et kjempetilbud.

Det er sempremilan.com som hevder at den tyrkiske storklubben skal være klar med et tilbud som skal være vanskelig å takke nei til for argentineren. Ifølge kilder nettstedet har skal Fenerbache være villige til å tilby en årslønn på € 3,5M – noe som er et godt steg opp i forhold til € 1,6M som han hadde i Besiktas. Sosa som ikke har fått altfor mye spilletid så langt i sin Milan karriere (146 min fordelt på 3 kamper) vil nok ikke gå for småpenger hvis han skal kjøpes fri. Han kom fra Tyrkia i sommer for € 7,5M og har nesten 2 år igjen av kontrakten – mest sannsynlig vil han nok også bli viktigere fremover ettersom Montolivo ikke blir å se på en stund.

Nettstedet melder også at Fenerbache er på jakt etter en ledertype som kan løfte klubben til et høyere nivå. I tillegg skal klubben være ute etter en slags hevn over rivalene Besiktas i form av å signere en av deres tidligere nøkkelspillere. Fenerbaches styreformann skal visstnok være hevngjerrig etter at rivalen signerte to av deres beste spillere, noe som fikk fansen til å rase.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page