top of page

Slutten er nær for Carlos Bacca


Carlos Bacca er nær en overgang til fransk fotball. 

Etter gårsdagens seier mot Bayern uttalte Vincenzo Montella at Carlos Bacca ikke var med, og heller ikke kommer til å spille på torsdag, på grunn av en potensiell overgang bort fra klubben. Du kan for øvrig lese hele intervjuet her.

Calciomercato.com har nylig skrevet om Lazio sin interesse for den colombianske angrepsspilleren, men det er franske Marseille som skal lede racet om spillerens tjenester. Bacca skal i følge nettstedet være enig med Ligue 1-klubben om en kontrakt verdt € 3.5 millioner per sesong.

Den franske klubben vil i løpet av kort tid starte forhandlingene med Mirabelli og Fassone, som har satt en prislapp på € 25 millioner for landslagsspissen. Marseille skal ikke være villig til å legge en så stor sum på bordet og det er ventet at de vil forsøke å forhandle om prisen når partene møtes for å diskutere overgangen førstkommende mandag.

Carlos Bacca kom til Milan fra Sevilla for € 30 millioner i 2015, men har ikke levd opp til de skyhøye forventningene etter to meget gode sesonger i La liga. . På sine to år i klubben har spissen scoret 31 mål og levert 7 målgivende pasninger på 70 seriekamper, og har vært lagets toppscorer begge sesongene. Til tross for dette har 30-åringen stadig blitt kritisert for sitt svake spill og manglende bidrag i det oppbyggende spillet. Forrige sesong ble han flere ganger benket til fordel for Gianluca Lapadula, og Bacca fikk kun 26 kamper fra start.

Carlos Bacca sin siste kamp for Rossoneri ser dermed ut til å bli serieavslutningen mot Cagliari, hvor han først brente et straffespark, før han ble felt og skaffet en ny sjanse fra elleve meter som Gianluca Lapadula tok bedre vare på. Milan tapte for øvrig kampen 2-1.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page