top of page

Skal man tro på López-ryktene?Díego López har de siste tre kampene blitt benket til fordel for Gianluigi Donnarumma, og sies nå å skulle ønske seg bort fra klubben, men skal man egentlig tro på dette ryktet?

Relativt mye taler i mot at den spanske keeperen skal være så misfornøyd etter tre kamper på benken at han vil bort. At han har mistet plassen til en 16-åring gjør det enkelt å skape rykter om misnøye, men det eneste man foreløpig har fått fra López i media er en hyllest av Donnarummas talent. ”Donnarumma er Milans fremtid” sa den tidligere Champions League-vinneren etter å ha blitt benket i oppgjøret mot Sassoulo.

I ettertid har det også kommet frem at keeperen, som fylte 34 år tidligere i uken, har slitt med en betennelsesskade i kneet i fire måneder. Han har selv innrømmet at dette til dels har hemmet hans prestasjoner, og nå er han satt på sidelinjen i noen uker for å få bukt med problemene. At tre kamper på benken for en halvskadet keeper skal bety at han ønsker seg bort virker noe søkt. Det at det settes ut et rykte om at López vil bort er nesten gitt når en som virker som et så soleklart førstevalg benkes, men sannsynligvis er det lite hold i ryktene. Vedvarer situasjonen når López er tilbake fra skade kan selvfølgelig situasjonen endres, men det er ikke veldig sannsynlig at Donnarumma skal beholde keeperplassen ut sesongen når en så merittert og god spiller som López er skadefri igjen.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page