top of page

Sesongoppkjøring 17/18


Det gjenstår kun noen dager før Milan starter forberedelsene inn mot neste sesong. 

Allerede førstkommende mandag skal spillerne, nye som gamle, møte opp på klubbens treningsanlegg for å gjennomgå fysiske tester i to dager. Det er nok mange som har kost seg i ferien, men forhåpentligvis får ikke Vincenzo Montella & Co. for mange overraskelser på Milanello.

Deretter starter den harde jobben for å stille best mulig forberedt til serie- og cupspill, samt deltakelse i Europa League. Den første treningskampen spilles borte mot Lugano 11. juli, og det er lov å håpe at vi vil få se noen nykommere og endel unggutter på banen i Sveits.

Noen dager senere tar Montella med seg en tropp til Kina for å møte  de tyske lagene Borussia Dortmund (i Guangzhou 18. juli) og Bayern Munchen (i Shenzhen 22. juli). Det var i utgangspunktet også planlagt et møtet med byrival Inter under oppholdet i Asia, men på grunn av Milans deltakelse i Europa League har denne kampen utgått.

Det pleier som regel å være en god blanding av etablerte spillere, nykommere og unggutter med på sesongoppkjøringen, og vi håper at noen unggutter vil få vist seg frem. Det er allerede klart at Stefan Simic vil få sjansen i oppkjøringen. Patrik Cutrone, Ivan De Santis, Gian Filippo Felicioli og Matteo Pessina hete kandidater til en plass i troppen som drar til Kina.

Etter de to kampene bærer det tilbake til Italia for å forberede seg til kvalifiseringskampene til Europa League. Milan er høyt seedet grunnet tidligere prestasjoner i Europa og kommer først inn i den tredje kvalifiseringsrunden, som spilles 27. juli. Returkampen spilles en uke senere. Dersom det blir avansement spilles playoff-kampene 17. og 24. august.

Mellom kvalifiseringsrundene skal Milan i tillegg spille en treningskamp mot spanske Real Betis. Kampen spilles 9. august på Catania sin hjemmebane,  Stadio Angelo Massimino,

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page