top of page

Sesongen kan være over for Jack


Giacomo Bonaventura kan gå glipp av resten av sesongen.

Det hevder blant andre Gazzetta dello Sport. Midtbanespilleren sliter med en betennelse i kneet og har ikke vært på banen de siste tre ukene. Forrige gang han var på banen var hjemmekampen mot betis i slutten av oktober, men kneet er ikke blitt bedre og italieneren vurderer nå å gjennomgå en operasjon for å bli kvitt problemet.

Dersom 29-åringen velger å la seg operere vil han være ute i 3-5 måneder, noe som meget vel kan bety at vårsesongen går av stabelen uten den fleksible midtbanespilleren.

Skadelisten til Milan er lang som et vondt år og i helgen som var måtte Gennaro Gattuso klare seg uten Ivan Strinic, Mateo Musacchio, Mattia Caldara, Davide Calabria, Lucas Biglia og nevnte Bonaventura. I tillegg er Andrea Conti enda ikke klar for kamp etter det lange skadefraværet, mens Gonzalo Higuain pådro seg et rødt kort og må sone de to kommende kampene. Denne avgjørelsen er anket, men understreker hvilke utfordringer klubben har. På den positive siden skal Ivan Strinic, som har vært suspendert av klubben hele sesongen grunnet hjerteproblemer, være nær ved å returnere til trening. Etter flere måneder på sidelinjen vil det nok ta litt tid før kroaten er klar til å bidra for hans nye klubb.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page