top of page

Seks spillere på vei bortEn rekke utskiftninger kommer til å finne sted på Milanello denne sommeren, og seks spillere skal allerede ha fått beskjed om at de er ferdig i klubben.

Ignazio Abate har allerede tatt et tårevått farvel med Milan, etter ti år på A-laget og nærmere 20 år i klubben. Totalt har høyrebacken spilt mer enn 300 kamper for klubben, fått med seg over 20 landskamper i denne perioden og vært tilnærmet fast inventar i en årrekke. Det har vært forhandlinger om en ny kontrakt, men Abate søker nå nye utfordringer. Det samme gjelder for Riccardo Montolivo, som ikke har spilt et minutt for Milan denne sesongen. Ellers er også Jose Mauri, Andrea Bertolacci og Christian Zapata på utgående kontrakter. Bertolacci linkes til Torino, mens Zapata har vært knyttet til flere italienske klubber, deriblant Inter. Mauri har foreløpig ikke blitt linket til nye klubber, men han vil sannsynligvis ikke få ny kontrakt og vil dermed forlate klubben.

I tillegg til de fem spillerne på utgående kontrakt er Tiemoue Bakayoko ferdig i Milan, dersom vi skal tro Sky Italia. Etter at Milan ikke nådde Champions League skal man ikke ha midler til å fullføre overgangen for franskmannen, som har vært en vital del av laget denne sesongen. Man vil i stedet se etter andre løsninger, og Bakayoko linkes nå til Inter. Etter Bakayokos krangel med Gattuso ble det hevdet at man allerede da fattet en avgjørelse om å ikke kjøpe ham fri, men mange supportere lever fortsatt i håpet om at 24-åringen vil forbli Milan-spiller. Klausulen utløper 30. juni, og lite tyder på at Milan vil benytte seg av den per nå. Ifølge Sky er det også store muligheter for at ytterligere 2-3 spillere vil forlate klubben i løpet av sommeren, men de navngis foreløpig ikke.

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page