top of page

Seier i Genoa


Kontroversielle dommeravgjørelser preget Milans bortekamp mot Sampdoria, men selv uten Kjær, Bennacer og Ibra maktet gutta å dra hjem nye tre poeng. Imponerende!


Førsteomgang var preget av totaldominans fra Milan. Sampdoria var knapt over midtbanen, og de små farlighetene de hadde kom etter dødball. Milan, på sin side, slet med å trenge gjennom, og både Calhanoglu og Diaz hadde enten problemer med å holde seg på beina, eller så tok de gale avgjørelser.


Kampen åpnet seg litt mer etter at Milan ble tildømt et straffespark som Frank Kessié satte sikkert i mål. Straffen var riktig idømt dersom man følger de absurde nye handsreglene. Når sant skal sies var Milan noe heldig med dommeravgjørelsene i denne kampen, da både en handsaktig forseelse fra Gabbia og en albue fra Romagnoli fort kunne endt i straffespark imot.


Det skjedde imidlertid ikke, og etter fint fotarbeid og en fin stikker fra Hauge, kunne Rebic legge ballen på sølvfat til Castillejo, som kom i fullt firsprang og satte inn to null.


Etter å ha kommet litt mer med i kampen utover i andre omgang, fikk også Sampdoria sin redusering. Den kom nok en gang på dødball. Syv av ni mål imot har kommet på dødball denne sesongen. Utrolig at Pioli ikke har klart å skjerpe motstandskraften på dødball, når problemet har vært så åpenbart.


Men Milan tar altså nok en gang 3 poeng, og har nå syv seiere på rad på bortebane i Serie A, og nærmer seg Capellos rekord på ni fra 1993 sesongen. Når skal motgangen komme?


Forza Milan!

110 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 opmerking


Huzaifa majeed
Huzaifa majeed
07 dec. 2020

Det spørsmålet der ga meg frysninger... "Når skal motgangen komme?"

Like
bottom of page