top of page

Scaroni: «Beslutningen faller før året er omme»


Paolo Scaroni håper at stadion-fremtiden avgjøres i 2018.

Det fortalte Presidenten etter dagens styremøte. Det har i flere år vært et tema hos både Milan og byrvial Inter, men enn så lenge har begge Milano-klubbene blitt værende ærverdige San Siro.

«Det er ingen tvil om at det vil være essensielt for Milans fremtidige inntekter å ha en moderne og effektiv stadion.»

«Dette problemet har vi gjort til en av våre prioriteringer. Det er mange ulike scenarioer som er diskutert, blant dem er det et alternativ å bli værende på San Siro sammen med Inter. Vi håper å ha kommet til en endelig beslutning ved utgangen av året.»

Et alternativ som har dukket opp i italienske medier de siste ukene er utarbeidelse av en leieavtale for de neste 99 årene, og samtidig renovere stadionet betydelig. Det ville dog ikke Presidenten svare på.

«Vi har på nåværende tidspunkt ingen store nyheter å komme med. Det er ingen endringer på sponsorsiden, men temaet er fundamentalt for klubbens vekst. Vi har to hovedutfordringer. Det ene er sponsoravtaler og den kommersielle virksomheten, og det andre er de sportslige resultatene. Dersom vi ikke har gode resultater vil vi heller ikke klare å få i stand gode sponsoravtaler. Per i dag genererer vi de samme inntektene som i 2003, og det er femten år siden. Inntekter er helt vitalt, og jeg bruker all min energi på å øke de.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page