top of page

Sassuolo presser på for overgang


Manuel Locatelli kan gå andre veier i jakten på spilletid.

Tidligere i uken ble det kjent at Milan ønsker seg den franske midtbanespilleren Tiemoue Bakayoko  fra Chelsea, en overgang som ble mer sannsynlig etter at Londonklubben sikret seg Mateo Kovacic fra Real Madrid. Du kan lese mer om de ryktene her. Det kan igjen føre til at Manuel Locatelli, som ble erklært uselgelig av den nye ledelsen, likevel kan forsvinne fra Milan.

Sassuolo har jaktet den unge italieneren i hele sommer, og partene har gjenopptatt samtalene. I følge Sky Sport var sportsdirektør i Neroverdi, Giovanni Carnevali, på plass på Casa Milan i går for å diskutere en overgang med Leonardo. Etter møtet var han relativt optimistisk overfor RMC.

«Møtet gikk bra, men det er fortsatt mye avstand mellom partene. Vi kommer til å høre fra Milan i løpet av de nærmeste dagene.»

I følge Gazzetta dello Sport er klubbene enige om en overgangssum på € 15 millioner, men Milan ønsker seg en tilbakekjøpsklausul som kan aktiveres i løpet av de neste to årene. I følge avisen er det ikke enighet rundt dette, men en avtale kan ferdigstilles i løpet av neste uke.

Manuel Locatelli, som fyller 21 år i januar, har gått gradene gjennom akademiet og debuterte for Milan i april 2016. Midtbanespilleren står bokført med 63 offisielle kamper og har kontrakt med klubben i to år frem til sommeren 2020.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page