top of page

Sarri er ønsket på MilanelloEtter å ha bommet på flere manageransettelser den siste tiden er det nå knyttet stor spenning til hvem som skal overta etter Gattuso.

Plan A, Antonio Conte, har vært supporternes og Milans favoritt til å ta over. Men Fassone og Mirabelli har innsett at det blir vanskelig å lokke Chelsea-manageren til San Siro uten å kunne skilte med spill i Champions League. For det ser vanskelig ut å slå seg inn topp 4 når Milan per nå ligger 11. plass med 12 poeng opp til Lazio på siste CL-plass.

Nå er fokuset flyttet over på Maurizio Sarri i følge Calciomercato. Sarri gjorde underverker med Empoli for noen sesonger siden og gikk til Napoli, hvor han fortsatt er manager. Napoli leder nå som kjent ligaen, så Fassone og Mirabelli føler seg nok trygge på at Sarri er et klokt valg for klubben.

Tuttosport melder at Sarris kontrakt utløper i 2020 og han tjener kun 1,7 millioner euro per sesong. Milan skal være villige til å tilby han 8 millioner, noe som vil være en betydelig lønnsøkning.

35 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page