top of page

Romagnoli: «Måtte velge Milan»


Alessio Romagnoli forklarer hvorfor han forlot «Den evige stad» til fordel for Milanello og presset rundt den høye overgangssummen.

Midtstopperen er bortimot født og oppvokst på Giallorossi´s treningsfelt, men valgte å bytte det ut med Milanello i sommer for å spille under Sinisa Mihajlovic. Alessio var på utlån i Sampdoria forrige sesong, samme klubb som serberen da hadde ansvaret for.

«Å komme til Milan i en alder av 20 år og med en prislapp på € 25 millioner hengende i nakken kan bidra til mye press på mine skuldre, men jeg har funnet meg godt til rette og prøver å gjøre mitt beste,» forteller Romagnoli til Milan Channel.

«Å bli sammenlignet med Alessandro Nesta gjør meg utrolig stolt og glad. Det blir vanskelig å oppnå det samme som han gjorde i sin karriere.»

Unge Alessio har for øvrig ikke alttid vært en forsvarsspiller.

«Jeg var faktisk midtbanespiller når jeg var yngre, så Zinedine Zidane var naturlig nok min store helt. Etter at jeg kom til Roma og ble omskolert til midtstopper tok Nesta over den rollen.»

Han svarte ærlig på spørsmål om hvorfor han forlot Roma i sommer.

«Jeg forlot Roma fordi jeg ikke følte at jeg hadde en rolle i deres prosjekt, jeg startet alltid på benken. Når et lag som Milan ringer er det umulig å takke nei.»

«Starten her var tøff fordi store deler av stallen ble byttet ut i løpet av sommeren. Det er naturlig at det tar litt tid å finne rytmen. Når vi jobber hardt sammen hver eneste dag slik vi har gjort vil resultatene komme.»

«Mihajlovic ber oss om å gi alt hver dag slik at vi kan komme ut av den krisen Milan har vært i de siste sesongene.»

Han ba alle fans om å se fremover og fortsatt ha troen på klubben.

«Alle Milanistas bør være positive, fordi vi har et sterkt lag og gjør alt for at vi skal få suksess. I Milan føler du på historien av en klubb som har vunnet alt. Når du kommer til en slik klubb må du sloss hardt for å fortjene din plass blant stjernene på himmelen.»

Det er også forventet at Romagnoli snart vil få sin debut på A-landslaget til Italia, men inntil da gjør han jobben for U-21.

«Landslaget er en drøm for alle spillere. 2016 er et viktig år siden det er et Europamesterskap, men jeg har ikke engang debutert, så jeg tviler på at jeg skal være med der. Men jeg har alltid et lite håp.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page