top of page

Romagnoli: «Ønsker å bli et symbol på klubben»


Alessio Romagnoli har hatt en solid debutsesong for Rossoneri så langt og meddeler at han ser for seg en lang karriere på Milanello.

Milan er 9 poeng unna den viktige tredjeplassen etter tapet mot Sassuolo sist, og må opp på hesten umiddelbart om det syltynne håpet om Champions League skal leve videre.

I forbindelse med helgens kamp borte mot Chievo Verona gjorde Alessio Romagnoli et intervju med nettsiden MilanNews.it.

«Om jeg starter? Det vet jeg ikke, det er managerens avgjørelse. Jeg er fullt restituert, i god form og har trent godt,» fortalte stopperen til MilanNews.it.

«Vi var fryktelig svake mot Sassuolo så vi må komme tilbake på hesten umiddelbart å ta alle poengene mot Chievo. Champions League er fortsatt vårt mål for sesongen. Så lenge det er mulig vil vi forsøke å komme dit, men vi er snart nødt til å knappe innpå Roma.»

Ryktene rundt Mihajlovic´ fremtid har svirret denne uken, men det kan virke som at spillerne står bak serberen.

«Disse spørsmålene bør ikke stilles til meg, men til manageren og klubben. Det eneste jeg kan si er at han har vært veldig viktig for meg personlig, både i Milan og i Sampdoria. Jeg håper han blir her.»

«Jeg sier det samme som Christian Abbiati, hele laget står samlet bak Mihajlovic.»

Alessio Romagnoli kostet €25 millioner når an ble hentet fra Roma forrige sommer, men mener selv at han ikke føler et ekstra press.

«Jeg merker ikke noe press. Jeg vet at President Silvio Berlusconi og Adriano Galliani ofret mye for å få meg på plass. Mine lagkamerater har hjulpet meg med å finne meg til rette og jeg jobber sakte men sikkert for å ta nye steg.»

«Jeg ønsker å bli et symbol for Milan. Det er en enorm klubb og jeg ønsker å bli her så lenge som overhodet mulig.»

Den unge stopperen fikk avslutningsvis spørsmål rundt sommerens EM-sluttspill i Frankrike.

«Jeg håper selvfølgelig å være en del av den italienske troppen i EM, men jeg vet ikke hva slags valg landslagssjefen kommer til å ta. Det eneste jeg kan gjøre er å gi alt jeg har for Milan og håpe på en telefon fra Antonio Conte.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page