top of page

Roma tviler på den lille faraoen


Etter en suksessfull start i den evige stad for Stephan El Shaarawy har Roma begynt å tvile på spilleren. 

Angriperen sluttet seg til Roma i januar etter et mislykket opphold i franske AS Monaco og leverte fem mål og to målgivende pasninger på sine syv første kamper i Roma-trøyen.

I det siste har det gått noe tråere for 23-åringen og kun en gang på på siste åtte seriekampene har den lille faraoen funnet veien til nettmaskene, noe som har fått ledelsen i Roma til å vurdere om han virkelig er verdt pengene.

Summen på € 13 millioner vil neppe by på noen problemer for Roma om de allikevel bestemmer seg for å legge inn et bud, men metoden for betalingen kan være en utfordring.

Roma er nemlig underlagt visse restriksjoner av UEFA (financial fair play), og en betaling til Milan før 30 juni vil sees på som et brudd på disse.

Det betyr at Roma-ledelsen eventuelt må bli enige med Galliani & Co. om en betalingsutsettelse, fordi klausulen de har på et eventuelt kjøp av Stephan El Shaarawy kun er gyldig ut juni.

I tillegg til dette er heller ikke Roma overbevist over faraoens fysikk, selv om han denne sesongen har klart å holde seg skadefri.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page