top of page

Ricardo Rodriguez: «Vi går for å slå Napoli»Milans venstreback har snakket med Corriere dello Sport (via football-italia.net).

Sveitseren, som står med to scoringer så langt for Milan, ser ingen grunn til at han ikke skal gjøre mål og bli avgjørende i møtet med Napoli, slik han ble mot Nord Irland i landslagspausen:

«Hvorfor ikke, jeg kan alltids score. Det vil selvsagt være mer logisk å forvente mål av spillere som Suso og Kalinic, men det er ikke gitt.»

«Vi går for å slå Napoli. De er gode, men vi har også mye kvalitet i laget. Muligheten for seier er til stede, og det ville ha vært et vendepunkt for oss.»

«Selv om ting butter imot, må vi ikke miste hodet.  I fotball kommer det alltid en ny sjanse.»

Forsvareren sier Milan ikke har spilt dårlig mot de andre topplagene, og han er klar på hva han mener blir viktig for å slå serielederen:

«I tillegg til å være aggressive må vi holde oss kompakte og fokuserte i nitti minutter mot Napoli. Vi må også være forsiktig bak, og nådeløse når vi får sjansen, for det kommer ikke til å bli mange av dem.»

Rodriguez fortalte videre til avisen at laget ikke er tatt ut og at han derfor ikke vet om han spiller. Men ifølge Gazzetta dello Sport er det sannsynlig at han blir en del av en trebackslinje sammen med Bonucci og Romagnoli.

25-åringen trakk frem angrepet til Napoli da han omtalte helgens motstander:

«De er veldig gode og ekstremt kjappe på topp. Deres tre angripere beveger seg bra, da de har spilt sammen lenge. De er også gode på midten. Napoli er et topplag.»

Videre sa han at Milan kjemper for en plass i Champions League neste sesong, og at i den forbindelse blir kampene etter nyttår alle finaler. Om trener Montella sa han følgende:

«Han har alltid jobbet på samme måte, med stort engasjement. Han er en trener som formidler sine ideer veldig godt. Så er det opp til oss å overføre dette videre til banen.»

«Han har hele tiden beholdt roen. Vi er et nytt lag, og det vil ta tid før alle er integrerte og involverte.»

Landslagsbacken scoret på straffe for Sveits i playoffen mot Nord Irland, men mener det ikke burde blitt blåst i forkant. Heller ikke i Milans møte med Inter, hvor Rodriguez ble syndebukk da han klønet det til på overtid og sørget for at byrivalen stakk av med alle poengene i derbyet, mener han det burde blitt dømt straffespark.

«Straffen D’Ambrosini fikk i derbyet? Nei, ballen var allerede ute av spill. Men jeg kan se hvorfor det ble dømt.»

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page