top of page

Redaksjonen kårer sesongens beste spilllerRedaksjonen har tidligere gitt spillervurderingene for sesongen 2016/17, og for den observante leser er det kanskje ingen overraskelse hvem det er som får prisen som sesongens beste spiller hos MCN i 2016/16-sesongen.

Gianluigi Donnarumma stod en meget god sesong bakerst, og fortsatte å imponere supporterne med en rekke sterke prestasjoner gjennom sesongen. I forsvarsrekka stod Alessio Romagnoli frem som den mest solide, med få svake kamper og et bra nivå på både den defensive og offensive delen av det å være midtstopper. Det er dog lengre frem i banen man finner spillerne som har imponert aller mest. Giacomo Bonaventura var i en klasse for seg frem til han ble skadet ved halvspilt sesong, og med bare 22 kamper når han ikke opp når sesongens beste spiller skal kåres. Dermed utelukkes også Gerard Deulofeu, som bare hadde en halv sesong i klubben.

Den spilleren som har imponert redaksjonen mest sesongen sett under ett er Suso. Den spanske høyrekanten har levert syv mål og ni målgivende pasninger, og har vært en svært sentral brikke for Milan denne sesongen. 23-åringen har periodevis vært helt fantastisk, og i høst leverte han til eksempel tre strake kamper til 8er på børsen hos oss. Med et børsgjennomsnitt på 6.46 over 36 kamper er det liten tvil om at den tekniske kantspilleren har imponert oss i redaksjonen, og det er svært velfortjent at Suso tar hjem prisen som den beste spilleren i 2016/17-sesongen.

Forventningene var store når Suso kom til klubben i 2015, men han ble ingen umiddelbar suksess. Det hele endte med et utlån til Genoa i fjorårssesongen og det ble starten på en lang opptur for Milans nummer 8. Tilbake i Milano har han levert prestasjoner på aller øverste hylle og det jobbes nå for å forlenge kontrakten til den ettertraktede spanjolen, som skal stå høyt på ønskelista til en rekke klubber. Vi håper å se Suso herje på Milans høyrekant i mange sesonger fremover, og gleder oss til å se hva han kan utrette med enda bedre lagkamerater rundt seg.

1 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page