top of page

Reaksjoner etter kampenVincenzo Montella var meget godt fornøyd med sine gutter etter seieren mot Palermo.

Vincenzo Montella:

«Jeg er fornøyd med prestasjonen og vår innstilling. Selv før kampen kunne vi se hvor sterkt gutta ønsket å slå tilbake. Vi spilte en brilliant kamp slik som et topplag ville gjort. Vi kunne scoret flere mål, men det er også det eneste vi kunne forbedret i dag.»

Montella er fornøyd med lagets utvikling.

«Jeg ser ikke på hvor mye vi har forbedret oss i forhold til i fjor, men hvilken utvikling gutta har hatt de siste månedene. I årets sesong forbedrer vi oss, spillerne har den riktige motivasjonen og det gleder meg. Vi må beholde den samme innstillingen resten av sesongen.»

Til helgen venter Inter i Derby della Madonnina.

«Det kommer til å bli en strålende kamp. Inter har gode spillere og de vil vise sin stolthet, men jeg er glad for å møte dem på et tidspunkt som kan avgjøre mye.»

Det er ventet at Milan får nye eiere i løpet av påsken.

«Om det skjer er det fantastisk at President Silvio Berlusconi forlater klubben når Milan ligger over Inter på tabellen.»

Manageren snakket også om enkeltspillere etter seieren.

«Sosa er ikke skadet, han hadde bare krampe så det er ingen problemer. Det er synd med det gule kortet til Pasalic, men dette var en veldig viktig kamp. Han kunne kanskje løst den situasjonen bedre. Calabria spilte strålende og vi har flere gode backer å velge mellom neste helg.»

Mario Pasalic: 

«Vi spilte en god kamp og det var viktig med tanke på våre målsetninger. Jeg liker å være med i angrep og ta del i straffefeltet. Det er viktig for meg å score for laget mitt.»

Kroaten får ikke spille mot Inter til helgen.

«Det kommer til å bli en essensiell kamp og om vi vinner den kommer vi til å ta oss til Europa, spesielt etter dagens resultater.»

Curva Sud feiret stort mot slutten da, i tillegg til Milan-seier, fikk med seg at Inter tapte.

«Vi fokuserte på kampen og ikke på at våre fans var bananas på grunn av resultatene.»

Juraj Kucka:

«Det var en verdifull seier og vi er veldig fornøyde, spesielt siden vi scoret fire mål. Jeg gir alltid 100% for laget og jeg prøver å hjelpe mine lagkamerater, selv om jeg ikke ser på meg selv som en leder. På banen gjør vi ting sammen. Nå er det tid for å hvile før vi starter forberedelsene til neste helg.»

Adriano Galliani: 

«Vi spilte en strålende kamp, spesielt på midten. Når du kontrollerer den er resten av banen enkel å håndtere. Vi skulle vært mer kliniske foran mål siden målforskjellen kan bli avgjørende til slutt. Vi er fortsatt skuffet på grunn av forrige helg, men denne seieren hjelper.»

Det er ventet at Presidenten vil gå av i løpet av påsken.

«Vi er fornøyde. Jeg snakket med Presidenten og om dette var vår siste kamp vil fansen huske den. Alt forandrer seg i løpet av livet, og selv om en endring på eiersiden vil være radikal for klubben må vi aldri glemme hva Milan har gjort under Silvio Berlusconi.»

Suso var tilbake fra skade og leverte fra første spark på ballen.

«Vi betalte € 300.000 for Suso, og se på ham nå. Mange spillere er gode for tiden, både Pasalic, Kucka og Deulofeu for eksempel. Mange ting har blitt sagt om vårt arbeid, men det ville vært hyggelig om noen av og til snakket om det disse spillerne faktisk har levert for oss.»

Calabria spilte en god kamp på høyrebacken.

«Jeg liker ham fordi han er en komplett back med mange kvaliteter og gode innlegg. Jeg har fulgt ham siden han var en liten gutt på akademiet og jeg er virkelig fornøyd med ham.»

Fansen ventet spent på sluttresultatet mellom Crotone og Inter etter kampslutt på San Siro.

«Det var som å komme tilbake til nittitallet når alle ventet på å få høre hvordan det gikk i Crotone. Det er ikke ofte vi spiller samtidig med Inter, men i dag var et sjeldent unntak.»

Deulofeu ryktes tilbake til Barcelona når låneavtalen med Milan utløper etter sesongen.

«Jeg har ikke tenkt på hans fremtid enda, og det ser heller ikke ut til å være meg som håndterer det kommende overgangsvinduet. Det jeg kan si er at jeg har snakket med ledelsen i Barcelona…»

Til helgen er det Derby della Madonnina.

«Skulle klubben endre eierskap i løpet av uken kommer jeg til å se derbyet hjemme foran Tvén min.»

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page