top of page

Reaksjoner etter kampen


Manager Mihajlovic og flere av hans spillere uttalte seg til mediene etter lørdagens 1-1 kamp bort mot Roma i Serie A. Her kan blant annet lese hva han og nyervervelsen Boateng tenkte etter poengdelingen.

Sinisa Mihajlovic:

«Ekte menn reiser seg alltid etter å ha fått en på trynet. Vi avsluttet kampen med hodene våre hevet. Bortsett fra 10 dårlige minutter fra start som vi må takke Donnarumma for at det kun stod 1-0, kontrollerte vi resten av omgangen og dominerte etter pause. Vi forsøkte å vinne helt til siste slutt. Både Kucka og Bacca hadde gode muligheter, men hellet var ikke på vår side denne gangen. Vi hadde fortjent 6 poeng på de 2 siste kampene våre, men står kun med 1. Gutta viste nok en gang at vi er en sammensveiset gjeng og en sterk enhet. Det var en positiv reaksjon i kveld og om vi fortsetter å spille som dette vil ting etter hvert gå vår vei. Vi har stor tro på oss selv og våre kvaliteter.»

Mihajlovic måtte også svare på hvorfor han ble bortvist fra benken i den andre omgangen.

«Vi ble satt under press de første 10 minuttene og slapp inn et tidlig baklengs. Romagnoli startet svakt, men hevet seg utover kampen. Vi må ikke glemme at han kun er 20 år gammel og vil variere noe i prestasjonene. Vi visste at de ville gi vekk større rom utover i kampen og det var viktig at det kun stod 1-0, for vi kom svært nære en seier. Jeg ble bortvist fordi jeg sparket en flaske. Jeg var skuffet fordi vi bommet på en sjanse og det var ikke et raseri som var rettet mot kamplederne. Man er nødt til å bruke sunn fornuft, det er mye press på oss og vi må kunne reagere.»

Mihajlovic snakket også om to av kampens innbyttere, kongen av Roma Francesco Totti og Milans egen prins, Boateng.

«Jeg har alltid hatt et godt forhold til Totti. Man vil alltid frykte det når en slik spiller blir byttet inn fordi hans klasse er permanent. Jeg er glad på Romas vegne for at han er tilbake fra skade fordi han er etter min mening Italias beste spiller de siste 20-30 årene. Boateng kom også inn fra benken og gjorde det godt. Han har ikke mistet en eneste treningsøkt de 6 siste månedene og han fortjente den kontrakten han nå har fått. Han viste at han har karakter, styrke og teknikk. Han kan spille i alle offensive roller og jeg håper han fortsetter i samme spor.»

Avslutningsvis snakket manageren om fremtiden.

«Hvis vi ser på alle våre kamper hadde vi fortjent 6-7 poeng mer enn vi har. Jeg er fortsatt klar på at om vi holder troppen vår skadefri kan vi sloss for en topp 3-plassering. Frem til nå har vi hatt for mange skader, men vi har uansett underprestert og det vet spillerne mine. Dessverre har ikke tingene alltid gått vår vei. Vi har alltid skapt nok sjanser for å vinne men har ikke klart å utnytte det. Om vi ser bak resultatene ser vi et lag som er kompakte og tette bakover, samtidig som vi skaper mange store sjanser. Dette gjør at jeg er optimistisk for fremtiden og jeg tror vi går inn i bedre tider. Jeg vet at det ikke er lett og at vi hadde en tøff start, men etter kampen mot Napoli hadde vi en rekke med gode resultater før tapet mot Bologna som fortsatt svir. Vi må ta en kamp av gangen, det er fortsatt 19 runder igjen og god tid på å snu skuta.»

Målscorer Juraj Kucka:

«I hver eneste kamp er det perioder hvor vi ikke er aggressive eller kompakte nok. Bortsett fra starten på kampen dominerer vi og viser hva vi er kapable til. Vi vinner 1 poeng, men samtidig føler vi at vi mistet 2. Jeg bommet på en stor sjanse, i tillegg hadde vi flere andre muligheter. Det er uansett et positivt poeng for laget. Det var deilig å score mitt første mål for Milan. Jeg gjør alltid jobben min og prøver å gi alt samtidig som jeg ønsker å gjøre det enkelt. I morgen vil vi dra på trening å forberede oss til kampen mot Carpi i cupen.»

«Den hjemvendte sønn» Kevin-Prince Boateng:

«Jeg er veldig glad for å være tilbake. Det er en stund siden min forrige kamp. Laget spilte en strålende kamp i kveld og det er aldri enkelt når man havner under mot Roma, men når alt kommer til alt tapte vi 2 poeng. Bortsett fra de første 10 minuttene var vi veldig gode. Nå må vi stå på videre og rette fokuset mot onsdagens kamp. Vi kan alle bli bedre og det gjelder selvfølgelig meg også, for jeg er ikke 100% enda. Jeg vil gjerne bli det, og da må jeg bare fortsette å jobbe hardt, tilegne meg en plass på laget og vinne kamper. Vi har alle et sterkt ønske om å slå Carpi ut av cupen. «

Til slutt noen ord fra lørdagens midtstopper Cristian Zapata:

«Vi spilte fælt i åpningsminuttene, men utover i kampen tok vi oss sammen og spilte veldig godt, vi hadde faktisk gode muligheter til å vinne. Det er en skam at vi ikke klarer å ta alle 3 poengene, men vi må ta med oss det positive. Jeg og Romagnoli fikk en tøff start på kampen, men vi holdt oss rolige og skjerpet oss. Det var min første kamp på en stund og det var ikke lett å komme inn på laget, men jeg er fornøyd med mine egne prestasjoner. Vi har en god mulighet til å komme oss til cupfinalen, noe som gir oss en plass i Europa neste sesong, så vi må holde fokus å gå for seieren.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page