top of page

Ranocchia inn på lån?


Tidligere i høst ble det spekulert i om Milan var interessert i byrival Inters bortglemte midtstopper Ranocchia. Nå blusser ryktene opp igjen.

Mot slutten av sommerens overgangsvindu var Philippe Mexes nære ved å forlate klubben og man ønsket å erstatte han med Inters Andrea Ranocchia.

Franskmannen ble dog værende på San Siro og det førte til at det ikke ble noen handel i sommer. Siden den gang har Milan brukt en bråte med midtstoppere og både Rodrigo Ely, Alex, Zapata og nevnte Mexes har forsøkt seg som makker til Alessio Romagnoli, men så langt har ikke Mihajlovic funnet et stopperpar som er tilfredstillende.

Andrea Ranocchia har stort sett sittet på benken for Inter denne sesongen og blir ikke viet mye tillit av manager Roberto Mancini. 27-åringen har kun 1 kamp fra start denne sesongen (1-0 seier borte mot Bologna i den 10.runden) og har blitt byttet inn 9 ganger.

I følge Gianluca Di Marzio ønsker Milan å knytte til seg midtstopperen på en låneavtale med mulighet for en permanent overgang til sommeren mens Inter på sin side ikke er interessert i å få spilleren tilbake og vil at Milan skal forplikte seg til å kjøpe spilleren ved sesongslutt.

Andrea Ranocchia har 20 landskamper for Italia og er avhengig av en sterk vår med mye spilletid for å ha en sjanse til å være en del av Antonio Conte´s mannskap som skal delta i EM i Frankrike denne sommeren.

Noe som øker spekulasjonene om at noe kommer til å skje er at Philippe Mexes ikke er med i dagens tropp mot Fiorentina og skal være i Firenze-klubbens søkelys.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page