top of page

Pressekonferanse før kampen


Milan møter i ettermiddag tabellnabo Sassuolo på bortebane, en stadion laget har tilgode å få med seg poeng fra. Mihajlovic hadde med seg Abbiati og De Sciglio møtte pressen etter lørdagens treningsøkt.

Sinisa Mihajlovic:

«Vi er fullstendig klar over at Sassuolo spiller god fotball og de er et farlig lag. De er kommet på riktig spor og det blir uten tvil en tøff kamp, vi har de kvalitetene som skal til og er klare til å kjempe. Milan har aldri vunnet på Mapei Stadion tidligere, men jeg som manager har aldri tapt der. Hvis spillerne leverer som de har gjort i det siste kommer vi til å vinne. Når du er i en vanskelig tabellposisjon er det eneste du kan gjøre er å få tak i så mange poeng som mulig, men det er ikke sikkert det heller er godt nok. Vi har tatt en del poeng mot lagene rundt oss, men vi vet at vi ikke har råd til å gjøre noen feil. De tre neste kampene blir helt avgjørende for om vi kan kjempe om 3. plassen eller ikke. Vi vil forsøke å gjøre vår del av jobben. Mitt syn på situasjonen, med all respekt for Sassuolo, er at vi kommer til å havne høyere enn dem på tabellen.»

Manageren gav sitt syn på angrepsduoen nå som Niang er ute.

«Menez og Balotelli har for øyeblikket ikke den intensiteten i spillet som jeg krever. Når det er sagt har de begge sine styrker og svakheter. Det viktigste er at begge prøver sitt beste for å prege kampene, og det er også det jeg forventer av dem. Mot Sassoulo vil det kanskje være best å sette inn Menez senere i kampen for at han skal slippe unna presset, mens Balotelli vil være bedre til å holde på ballen med sin fysiske tilstedeværelse. Det er det jeg tenker nå. Om Diego Lopez kommer tilbake mellom stengene er avhengig av hvordan Donnarumma presterer. Jeg tror ikke det vil være noe problem å bruke Bacca og Balotelli sammen fra start. Gode spillere snakker det samme språket og kan alltid spille sammen.»

Serberen snakket om viktigheten av å vinne flere kamper på rad.

«Laget har levert jevne prestasjoner. Dessverre har vi ikke vært i stand til å få en lengre rekke med seire denne sesongen. Vi må forsøke å vinne hver eneste kamp. Jeg er klar over at det er en stor oppgave, men vi er nødt til å forsøke.»

Mihajlovic fortsatte å diskutere enkeltspillere.

«I mitt hode er Bertolacci en spiler som skal starte kamper for Milan. Vi har drillet ham sammen med Kucka og de starter sammen i morgen. Poli og Mauri gjorde det veldig godt i cup-kampen tidligere i uken. Når en spiller får muligheten er han nødt til å ta den. Kucka leverer gode prestasjoner, og Galliani må få ros for den handelen. Jeg visste at Kucka ville ta vare på muligheten sin. Han er som en tanks og han kriger selv om han er sliten og har det vondt. Balotelli må holde seg fokusert på Milan og ta vare på mulighetene sine. Det gjelder selvfølgelig samtlige spillere. Milans #10 må kunne finne veien til mål, men Honda er helt unik. Han jobber hardt og sørger for balanse i laget. I denne formasjonen er han en av de viktigste spillerne.»

Christian Abbiati:

«Diego Lopez er en erfaren og viktig spiller. Jeg er glad for at han er tilbake i kamptroppen. Vi er alle fornøyd med han og erfaringen hans gir laget en hjelpende hånd. Roma er i god form og spiller godt, og de fremstår som den største rivalen vår for en topp 3-plassering for øyeblikket. Jeg fulgte med på Stephan når han var i Frankrike, og det ble veldig få scoringer der. Jeg blir glad når han scorer på jevnlig basis nå, men det er dumt at det gir Roma trepoengere.»

Mattia De Sciglio:

«Jeg er oppspilt foran morgendagens kamp. Ikke bare kan det bli min kamp nummer 100 for klubben, men det for et lag som Milan i en alder av 23 år. Jeg er beæret og glad for å nå dette målet. Om vi vinner blir det enda bedre. Det blir ikke enkelt, men vi er nødt til å vinne for å holde følge med de andre lagene over oss på tabellen. Vi må spille med den riktige innstillingen å komme hjem med 3 poeng. Sassuolos angrepstrio er gode til å time løp og å komme inn i de riktige rommene, så vi må være på tå hev. De er veldig talentfulle og vi må holde fokuset i samtlige 90 minutter. Det hadde vært flott å oppleve et EM for Italia til sommeren sammen med Abate og Antonelli, men først må vi avslutte sesongen med Milan på best mulig måte.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page