top of page

Pressekonferanse før Carpi-Milan


Lørdag ettermiddag stilte manager Mihajlovic til pressekonferanse med sine kapteiner Riccardo Montolivo og Nigel De Jong, som endelig er skadefri. Les hva som ble sagt her!

Sinisa Mihajlovic:

Manageren åpnet med å snakke litt om søndagens motstander og hvordan han ser på sitt eget mannskap for øyeblikket.

”På papiret er vi et bedre lag, men vi er nødt til å vise det utpå banen også. Vi ønsker å opprettholde snittet på to poeng per kamp frem til ferien. Coppa Italia er et av målene våre for sesongen, men før det må vi fokusere på de kommende seriekampene. Laget er kompakt, sammensveiset og avslappet for øyeblikket. Jeg har stor respekt for treneren deres, Fabrizio Castori. Vi må passe godt på den tidligere Milan-spissen Marco Borriello. Vi må spille vårt spill. Bonaventura gjør det godt og kan spille i flere posisjoner, men han er best ute på kanten. Han er en spiller som kan utgjøre forskjellen og han forbedrer seg på hver eneste trening.”

Mihajlovic reflekterte også litt over forrige kamp mot Crotone og den sannsynlige signeringen av Kevin-Prince Boateng.

«Jeg ønsket noen svar i cup-kampen mot Crotone, og det fikk jeg også. Det er mulig at vi slet litt, men vi nådde målet om å ta oss videre til den neste runden. Jeg er dog ikke fornøyd over måten vi spilte på og vi burde vist mer kvalitet ute på banen. Vi har gjort det brukbart i våre siste åtte kamper og kun tapt en, men spillerne må være fokuserte og jobbe videre. Vi vil fortsette å jobbe mot en topp tre-plassering som er målet vårt, men sesongen er lang og de neste fem kampene blir viktige. La oss se hvor vi er når ligaen er halvspilt. Boateng har trent godt og er i god fysisk forfatning. Han er en viktig spiller som har tatt godt vare på sin egen form, og han kan bli viktig for oss i siste halvdel av sesongen. Carlos Bacca gjør også en god jobb på trening er viser fin form. Han har karakter og gir alt for laget. Jeg tror han kan være avgjørende mot Carpi.»

Som vanlig sier treneren at han ønsker jevnhet hos laget sitt.

«Vi forsøker å vinne hver eneste kamp og levere jevne, gode resultater. Vi vil gi alt vi har og går for alle tre poengene hver gang. Inter har hatt noen oppturer og nedturer, mens vi startet med helt blanke ark. Laget mitt har store rom for forbedringer. Vi har noen vanskelige kamper og den mentale styrken er helt avgjørende. Jeg ønsker Presidenten alt vel etter operasjonen. Han har alltid respektert mine valg. Jeg møter Adriano Galliani hver dag og det er stor gjensidig respekt mellom oss. Mine valg blir alltid støttet av Galliani.»

Han innrømmet også at de har begynt å se mot overgangsvinduet.

«Vi må forbedre oss i form av kontinuitet og personalitet. Jeg mener vi kan forbedre oss på alle punkter. Jeg er veldig godt fornøyd med å ha flere alternativer i angrep nå enn tidligere. Vi snakker litt om januar-vinduet, og klubben vet at vi må styrke oss. Jose Mauri har gjort det godt, men han trenger å vokse. Han kan bli et viktig alternativ for oss.»

Riccardo Montolivo:

«Fra nå og frem til halvspilt sesong må vi trykke pedalen i bånn og ta flere poeng på rivalene våre. Det er viktig at vi klarer å forbedre alle fasene av spillet vårt. Vi startet helt på nytt foran denne sesongen og det er helt normalt at vi har noen tilbakeslag underveis, men laget vokser hele tiden.»

Nigel De Jong: 

”Jeg er skadefri og klar til dyst om treneren trenger meg. Laget spilte bra mot Sampdoria og vi må fortsette i samme spor. Jeg vil ikke snakke om fremtiden min. Det er ikke enkelt når du ikke spiller jevnlig, men det er treneren som avgjør det. Jeg er profesjonell og alltid tilgjengelig om han skulle trenge meg.”

0 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page