top of page

Pochettino med spanjol på handlelisten


Mauricio Pochettino ønsker å forsterke angrepet med Suso. 

Tottenham, som ble nummer 2 i årets Premier League, er på jakt etter forsterkninger for å ta opp kampen om ligagullet og vise seg frem i Champions League.

En av spillerne den argentinske suksess-manageren skal ha sett seg ut er i følge den spanske avisen Marca vår egen Suso. 23-åringen har hatt en fenomenal sesong og det er ventet at han vil bli tilbudt en forlenget og forbedret kontrakt av Milan. Hans nåværende avtale verdt € 1 million går ut i 2019, men enn så lenge har ledelsen i Milan hatt nok med å signere nye spillere i tillegg til å håndtere saken med Gianluigi Donnarumma.

Tidligere i vår har det blitt spekulert i en forlengelse av den nåværende avtalen med 2 år frem til 2021, samt at lønnen vil øke til €2.5 millioner per år. Både de kinesiske eierne og manager Vincenzo Montella ser på spanjolen som en helt sentral spiller i årene som kommer.

Spanjolen var sett på som et av de største talentene i hjemlandet og forlot barndomsklubben Cadiz til fordel for Liverpool i 2010, men fikk kun 14 seriekamper på 4.5 år i England. I sesongen 13/14 var han utlånt til spanske Almeria.

I januar 2015 hentet Milan spilleren for kun € 1.3 millioner, noe som kan vise seg å være en av de beste handlene klubben har gjort i moderne tid. Etter en litt trøblete vår dro Suso på utlån til Genoa hele den pågående sesongen. For ett år siden fikk han tillit av Vincenzo Montella og har vært klubbens viktigste spiller offensivt denne sesongen. På 34 seriekamper noterte han seg for 7 mål og 9 målgivende pasninger, og ble av redaksjonen i Milan Norge kåret til årets beste spiller.

Tidligere i sommer har både ligakollega Napoli og de spanske gigantene fra Madrid, Real og Atletico, blitt linket til Milans nummer 8.

4 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page