top of page

Plizzari nærmer seg Serie B


Minst en lovende målvakt ser ut til å spille kommende sesong ett annet sted. 

Alessandro Plizzari, som av flere blir nevnt som ett større talent enn sin ett år eldre keeperkollega Gianluigi Donnarumma, var forrige sesong tredjekeeper i Milan. Samtidig spilte han elleve seriekamper og en cupkamp for Primavera de gangene det ikke krasjet med A-laget sine kamper.

Tidligere i sommer ble 17-åringen den store helten i bronsefinalen i U20-VM, der han reddet to av tre forsøk i straffesparkkonkurransen.

Milan ønsker nok å være mer frempå for å unngå en liknende situasjon som har oppstått med Gianluigi Donnarumma, og i følge Sky Sport Italia har målvakten allerede muntlig akseptert en ny treårs-avtale med klubben. Samtidig skal en låneavtale med Serie B-klubben Ternana være så godt som i boks.

Ternana var i fjor lenge involvert i nedrykksstriden, men en sterk avslutning på sesongen med seks seire og to uavgjorte på de ti siste kampene gjorde at plassen ble berget med god margin. Ternana benyttet seg av tre keepere i forrige sesong der både Simone Aresti (26 kamper) og Raffaele Di Gennaro (16 kamper)  fikk rikelig med tid mellom stengene i løpet av seriespillet. I tillegg fikk og unggutten Riccardo Alleori ett innhopp.  Raffaele Di Gennaro var på utlån fra Inter og har returnert til sin arbeidsgiver, dermed var det behov for en ny spiller i keeperteamet hos Rossoverdi. Ternana ledes for øvrig av tidligere Lazio-profil Fabio Liverani som har kloss på 300 Serie A-kamper i beltet.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page