top of page

Piatek: «Jeg ble født klar»


Krzysztof Piatek med sine første ord som Rossoneri.

Mot slutten av uken kom Milan til enighet med Genoa om en avtale verdt rundt € 35 millioner for høstens store overraskelse i Serie A, polske Krzysztof Piatek. Med sine 13 mål på 19 kamper har han vært på alles lepper, og Milan har altså trukket det lengste strået og signert en fireårsavtale med 23-åringen.

«Det er ekstremt godt å komme hit til Milan. Jeg er en angriper som ønsker å score i hver eneste kamp, jobbe hardt og vise mine kvaliteter. Jeg var en Rossonero som liten gutt, min drøm var å komme hit og det å få jobbe med profiler som Leonardo og Maldini er tilfredsstillende. Jeg har alltid beundret Maldini og det er en ære å få være her sammen med ham. Jeg hadde ikke i mine villeste fantasier forestilt meg dette.»

Krzysztof Piatek er klar på hvor han vil med Milan.

«Jeg har alltid hatt troen på meg selv og jeg ville vise alle at jeg kunne gjøre det bra i Serie A da jeg ankom Genoa. Som en angriper har antall scoringer alltid vært viktig for meg, men jeg vil alltid sloss og gi mitt ytterste på banen. Mitt liv har ikke endret seg, jeg er fortsatt den samme fyren som tidligere. Jeg ble født klar og vil gjøre alt i min makt for å bringe Milan tilbake til Champions League, fordi det er der jeg ønsker å spille.»

Polakken erstatter Higuain (Chelsea) og er Cutrone sin nye konkurrent om spissplassen.

«Det blir fantastisk å spille på San Siro og mitt fokus er å gi alt for dette laget. Det er et stort steg i min karriere. Jeg forventet å være på radaren til flere klubber, men Milans interesse kom litt overraskende. Jeg håper å kunne spille sammen med Cutrone og at vi kan score mange mål sammen. Jeg har ingen problemer med å spille i et tospann på topp. Jeg har sett noen kamper med Milan denne sesongen og det er et godt lag. Mitt varemerke er å alltid ha spontane feiringer, jeg planlegger ikke dette på forhånd.»

Krzysztof Piatek er med i troppen som møter Napoli på hjemmebane i kveld.

«Milik er en strålende spiller som har funnet formen. Vi håper å gjøre en god kamp og hente hjem tre poeng.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page