top of page

Pellegrini leder kappløpet


Den avtroppende Manchester City-manageren Manuel Pellegrini seiler opp som favoritt til å overta Milan, men en tidligere storscorer er fortsatt blant kandidatene.

Det er dog fortsatt Cristian Brocchi som sitter i managerstolen på Milanello, men den tidligere midtbanekrigeren har ikke imponert nevneverdig etter at han erstattet Sinisa Mihajlovic. Det er foreløpig ingenting som tilsier at Milan vil forlenge kontrakten med Brocchi, en avtale som utløper ved sesongslutt.

Mannen, som i følge Gazzetta dello Sport er ledelsens foretrukne førstevalg, heter Manuel Pellegrini og er ferdig med sitt oppdrag i England til sommeren.

Milan ser spesielt etter en manager med erfaring og som er vant med å håndtere vanskelige arbeidsforhold, noe man trygt kan si om Pellegrini etter opphold i Malaga, Real Madrid og nevnte Manchester City. På midten av 2000-tallet skapte han i tillegg et sterkt lag i Villareal som blant annet spilte semifinale i Champions League i 2006.

Manuel Pellegrini sin kontrakt med Manchester City går ut til sommeren og det har i flere måneder vært klart at han erstattes av Pep Guardiola.

Manuel Pellegrini har selv uttalt at han ønsker å prøve seg som manager i Serie A før han gir seg med fotball på toppnivå.

Den andre mannen på ledelsens ønskeliste er Vincenzo Montella. Den tidligere Roma-angriperen skapte et godt mannskap i Fiorentina før han fikk sparken i Firenze foran inneværende sesong. Før jul tok Montella over som manager i Sampdoria, men har ikke klart å heve mannskapet nevneverdig.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page