top of page

Paletta et steg nærmere I Biancocelesti


Alt ligger til rette for at Gabriel Paletta forsvinner i løpet av uken.

Det melder Corriere dello Sport. Milan og Lazio skal i følge avisen ha kommet til enighet om en overgang verdt € 2 millioner for 31-åringen som har spilt 46 offisielle kamper for Rossoneri siden ankomsten i januar 2015.

Midtstopperen har blitt utelatt til samtlige 5 kamper så langt denne sesongen, og er heller ikke på listen over spillere som møter Cagliari senere i kveld. Kampstart på San Siro er for øvrig 20.45.

I løpet av sommeren har både Torino, Fiorentina og Fenerbache vist sin interesse for mannen med 3 landskamper for Italia, men nå ser det altså ut som at Lazio har trukket det lengste strået.

Alt som gjenstår er at spilleren selv skal bli enig med klubben om sine personlige betingelser, men fordi hans agent Martin Guastadisegno har vært hjemme i Argentina i forbindelse med fødsel har det hele dratt ut.

Selv om mye ligger til rette for en overgang, er det fortsatt utfordring i forhold til de økonomiske betingelsene. Gabriel Paletta har bedt om en treårsavtale med samme lønn som han har i dag (€ 2 millioner per sesong), men det er tvilsomt at Lazio vil gå med på de kravene for veteranen som fyller 32 år i februar. Midtstopperen har et år igjen av kontrakten med Milan.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page